NESTAO POSLE STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE: Sa nastradalom Marijom Čajetinac bio pas Žika, porodica moli za info o njemu!

Autor: Republika

Hronika

10.10.2018

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U automobilu Marije Čajetinac (33) koja je tragično nastradala u lančanom sudaru koji se juče dogodio kod Jagodine (ka Nišu), bio je pas Žika koga je neizmerno volela i koji je svuda putovao sa njom. Porodica ove devojke apeluje na građane Jagodine, Mijatovca i Ćuprije da ih kontaktiraju ukoliko vide Žiku.

RepublikaFoto: infocentrala.rs
Nestao pas Žika, POMOZITE!

-Žika nije bio u kolima u trenutku nesreće. Zapravo Pežo koji je Marija vozila prevrtao se na putu i pretpostavka je da je pas ispao u tumbanju, s obzirom da njegovo telo nije pronađeno ni u automobilu ni oko njega. Marija je izuzetno bila vezana za njega, udomila ga je pre oko godinu dana i jako smo ga svi voleli. Porodica moli sve da ukoliko vide psa sa fotografije, jave kako bi porodica došla po njega ili organizovala prevoz. Njegov pronalazak mnogo bi nam značio, roditeljima pogotovo“ kaže bliska drugarica Marije Čajetinac, piše infocentrala.rs.

Žika je mešanac žute boje, čipovan je na njeno ime i ima ogrlicu oko vrata. Ukoliko primetite ovakvog psa, možete kontaktirati redakciju Infocentrale putem mejla infocentrala.rs@gmail.com ili putem nase fejsbuk strane.

Marija će biti sahranjena u četvrtak u Dublju u 13 sati.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading