KOLEGE SLOMLJENE OD BOLA: Sudija Apelacionog suda stradala u stravičnoj saobraćajki dok je muža vozila kod lekara

Autor: Republika

Hronika

09.10.2018

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Apelacionog suda Suzana Vidanović u Kragujevcu i njen suprug advokat Mile Vidanović, koji su poginuli u jednom od dva stravična lančana udesa koja su se dogodila na auto-putu Beograd-Niš kod Jagodine, stradala je dok je muža vozila na kontrolu kod lekara u Kragujevac.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ
Fotografija sa lica mesta

Kako je izjavila predsednica Apelacionog suda Dubravka Damjanović "svi su potrešeni vešću da je sudija tog suda Suzana Vidanović sa svojim mužem poginula u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na auto putu Beograd - Niš".

- Suzana je uzela slobodan dan kako bi muža odvela na kontrolu kod lekara u Kragujevac. Njena porodica je živela u Paraćinu, a ona je stanovala u Kragujevcu, u službenom stanu. Ona je imala 58 godina, bila je odličan sudija i predsednica jednog od odeljenja. Od 2010. Godine radi u odeljenju za radne sporove - kaže Dubravka Damjanović za blic.rs.

Sudija Suzana Vidanović je nastradala sa svojim suprugom Milojem, koji je bio advokat u Paraćinu. Iza sebe su ostavili ćerku od 27 i sina od 22 godine. U dva stravična lančana udesa koja su se dogodila na auto-putu Beograd-Niš u oba smera, na gotovo istom mestu u isto vreme, poginulo je pet srpskih državljana i dva Makedonca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading