PRIKOLICA OD 300 KILA PALA NA DEČAKA (11) I UBILA GA: "Unuka je vrisnula, a moj Stefan je ležao u lokvi krvi..."

Autor: Republika

Hronika

06.10.2018

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Pajović (11) iz sela Zalogovac kod Varvarina poginuo je nakon što je na njega pao deo prikolice. Do tragedije je došlo kada se deo prikolice prevrnuo i pao na Stefana koji se tu igrao.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ilustracija

Dečak je sa vrlo teškim povredama dopremljen do Urgentnog centra u Kruševcu, ali svi pokušaji lekara da ga spasu nisu pomogli, jer je mališan podlegao povredama.

Rade Jovanović, stric majke Stefana Pajovića (11), dečaka koji je preminuo u bolnici u Kruševcu u sredu popodne, nakon što je tovarni deo prikolice-špediter pao na njega u dvorištu porodične kuće u selu Zalogovac kod Varvarina, kaže da je u jednom trenutku samo čuo unuku Anastaziju kako je pisnula i tada je odmah poleteo ka njoj.

- Kad sam je ugledao, pomislio sam da je povredila noge, jer mi se učinilo da tako nekako sedi. Ali, kad sam dotrčao i savio se, video sam Stefana u lokvi krvi. Ni sam ne znam kako, ali nadljudskim naporima uspeo sam da podignem naslonjeni deo mašine koji je težak oko 300 kilograma, a zet Miloš je brzo izvukao svog sina i odneo ga u auto - kaže Rade o nesreći koja se dogodila.

Sanitet hitne pomoći iz Kruševca koji je krenuo ka Zalogovcu, kod mesta Srnja je preuzeo Stefana.

- Odvezli su ga pravo na hirurgiju, tamo su se lekari nadalje borili za njega. Pokušali su sve, radili su i reanimaciju, ali, nažalost, nije bilo spasa – priča Rade o događaju koji je celu porodicu zavio u crno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading