KO JE OVDE VEĆI MONSTRUM?! Majka ometene ćerke u razvoju kaže da je NIJE PODVODIO OTAC, već da se SAMA DAVALA!

Autor: novosti.rs

Hronika

05.10.2018

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imre L. (64) iz Vrdnika uhapšen je u petak zbog sumnje da je prijateljima podvodio svoju ćerku, dvadesetšestogodišnju Mirjanu ometenu u razvoju. Policija u Sremskoj Mitrovici je, pored oca, privela i M. S. (66), V. M. (74), V. A. (78) i M. B. (69), svi iz Vrdnika, koji se terete da su tokom ove godine seksualno iskorišćavali devojku, u podrumu zgrade gde Imre živi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Otac devojke ometene u razvoju uhapšen zbog podvođenja/Foto: Ilustracija

Kod osumnjičenog M. S. su u telefonu pronađene fotografije obnažene devojke. Svim osumnjičenima određen je pritvor u trajanju do 48 sati, nakon kojih će uz krivičnu prijavu biti saslušani u Tužilaštvu. Mirjana je od prošlog četvrtka izmeštena iz porodice, čak ni njena majka ne zna gde. Od tada je, kaže, nije ni videla ni čula.

- Ona je u policiji ispričala da su joj davali pare, a onda bi je seksualno iskoristili. Ja sam znala za to, strah me je bio samo da ne zatrudni. Mirjana bi prvo tražila pare od oca, a kad joj on ne bi dao, tražila bi od drugih, koji su je tako iskorišćavali. Nisam ja tu ništa mogla - govori u porodičnom stanu, Vesna L., majka oštećene devojke.

Na pitanje gde joj je suprug Imre, kaže da ga je policija pritvorila u četvrtak u kasnim popodnevnim satima, ali da ne zna zašto. Ona negira da je njen suprug podvodio svoju ćerku, već da je ona sama dobrovoljno pristajala na seks zbog novca.

DAVAO JOJ POLOVINU PARA

Prema rečima izvora iz policije, otac je podvodio svoju ćerku, a zatim bi novac delio popola s njom.

- On bi nju "ustupao" svojim starijim prijateljima, a oni bi za neku sumu, u zavisnosti od toga koliko bi ko imao u tom trenutku, dali novac - navodi izvor.

- Mi živimo od suprugove penzije, koja mesečno iznosi 17.000 dinara, ostalih prihoda nemamo. Nismo korisnici Centra za socijalni rad, a ni zbog ćerke ništa ne dobijamo, iako je ona bolesna - tvrdi Vesna.

Za Imrea, koji je nekada radio kao mašinbravar u vrdničkoj firmi "Fadap", kažu da je sklon alkoholu, te da ih ova vest nimalo ne čudi. Oni su iznenađeni time kako državni organi nisu i ranije reagovali.

- Ona je često bila sa ocem u društvu, po parku, i u društvu starijih osoba. O tome se odavno spekulisalo, da je on podvodi i uzima pare da bi imao za alkohol. Da li je to istina, Tužilaštvo će utvrditi - kaže jedan od komšija iz ove zgrade koji nije želeo da mu pominjemo ime.

Uhapšeni Imre L. se tereti za krivično delo delo trgovina ljudima. Četvorica njegovih poznanika su osumnjičena za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem. Najčešće se seksualno iskorišćavanje događalo u zgradi gde Imre živi sa ženom i ćerkom, ali, navodno, i u jednom napuštenom magacinu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading