TRAŽIO SLIKE GOLE BEBE: OVA KAZNA ČEKA MENTALNO OBOLELOG PEDOFILA IZ KRAGUJEVCA!

Autor: Republika

Hronika

05.10.2018

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Rosić, koji je preko Fejsbuka tražio od jedne majke da mu pošalje slike svoje gole bebe, priveden je u ponedeljak u Kragujevcu i odmah pušten zbog bolesti, ali je po nalogu tužioca u Beogradu juče ipak uhapšen.

RepublikaFoto: facebook.com
Jezive poruke

Pedofil Marko Rosić iz Kragujevca, koji je prošle nedelje preko Fejsbuka tražio od jedne majke da mu pošalje gole slike njene bebe, mentalno je zaostao i umalo je izmakao pravdi!

Tužilac u Kragujevcu ga je u ponedeljak najpre pustio na slobodu zbog njegove bolesti i zato što, navodno, nisu znali ko je Markova žrtva! Međutim, iz Tužilaštva za visokotehnološki kriminal (VTK) u Beogradu su juče naložili hitnu istragu i Markovo hapšenje, pa će on ipak odgovarati!

Preuzeli slučaj

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Marko je otkriven u ponedeljak, nakon što je jedna žena iz Kruševca (vidi okvir) prijavila policiji da joj je on tražio slike njene gole bebe.

- Policija je brzo uspela da locira Marka u Kragujevcu i da ga u ponedeljak privede na saslušanje u nadležno tužilaštvo. Međutim, tužilja Slobodanka Raković je navela da je on bolestan čovek, sa smetnjama u razvoju, i da još nije određeno koje je krivično delo učinio, jer nije pronađena osoba kojoj je slao poruke. Zato ga je pustila na slobodu - kazao je naš izvor.

Zbog toga je Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal (VTK) preuzelo slučaj, pronašlo majku koja je dobijala bolesne poruke i odmah izdalo nalog za hapšenja Marka Rosića.

- Preuzeli smo predmet od kolega iz Kragujevca i u toku je analiza podataka sa zaplenjenih računarskih uređaja koji su pripadali okrivljenom. Odmah je dat nalog da se on uhapsi, jer smatramo da ima puno osnova za to. Takođe, identifikovali smo oštećenu i sa njom smo u kontaktu - rečeno nam je u VTK.

Foto: facebook.com/Igor Jurić
Silovana i ubijena Tijana Jurić sa ocem Igorem 

Prema rečima Igora Jurića, osnivača Fondacije "Tijana Jurić", koji je stravičnu prepisku u ponedeljak objavio na društvenim mrežama, on će ubuduće svaku ovakvu prijavu obelodaniti, kako bi upozorio javnost.

- Nažalost, ovo nije prvi slučaj. U poslednjih godinu dana bilo ih je mnogo, ali nismo objavljivali prepiske. Međutim, želeli smo sada još jednom da skrenemo pažnju da je takvih ljudi puno u našoj zemlji. Majka, koja nam se javila, dobila je strašne poruke, uvredljive i za nju i za dete - rekao je Jurić, apelujući na roditelje da na Internetu ne objavljuju nage slike male dece:

- U momentu kada se postavi jedna fotografija nagog deteta, znajte da je u roku od sat vremena ista fotografija prodata nekim pedofilskim portalima. To odgovorno tvrdim!

Molio "od srca"

Podsetimo, Marko Rosić je preko Fejsbuka molio jednu ženu iz Kruševca da mu pošalje sliku svoje bebe dok je kupa: "Šta ti radi ćerkica, lepa je mnogo. Ja znam da je ona beba, a želim da je vidim golu. Tebe ili nju".

Pošto mu zgrožena žena ništa nije odgovorila, Marko je bio uporan: "Molim te, od srca, pošalji mi, volim te mnogo", a odmah zatim i: "Kad kupaš malecku, da te pozovem?" Više puta ju je nagovarao na razgovor, ali je na kraju šokirana žena obavestila policiju i Fondaciju "Tijana Jurić", nazvanu po Igorovoj ćerki koju je 2014. u Bajmoku svirepo ubio mesar iz Surčina Dragan Đurić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading