SVEDOCI STRAVIČNE TRAGEDIJE NA PANČEVCU: Auto sa OCEM I ĆERKOM se prevrtao kroz vazduh, SVI SU VRIŠTALI!

Autor: Republika

Hronika

04.10.2018

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko R. (73) i njegova ćerka Vesna (47) poginuli su na Pančevačkom mostu u nesreći u sredu u 14. 30 na Pančevačkom mostu, kada se njihov jugo sudario sa reno meganom, probio zaštitnu ogradu i pao u ambis s visine od 17 metara. Pretpostavlja se da su otac i ćerka građani Loznice, jer su tablice na registraciji vozila iz tog grada.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Fotografija sa lica mesta

Kako se nezvanično saznaje, do sudara je došlo kada je jugo kojim je upravljao pokojni M. R, krećući se iz pravca Karaburme, na samom uključenju na Pančevački most udario u reno megan, koji je bio u levoj traci.

Nakon sudara sa drugim vozilom, jugo se navodno odbio, udario u zaštitnu ogradu i sleteo u provaliju. Od siline udara, čak je i deo zaštitne ograde pao s mosta pored slupanog auta.

- Vozilo je bilo na krovu. Bilo je strašno. Takvo nešto u životu nisam video. Pažnju mi je privukao jak udarac koji se čuo. Pogledao sam instinktivno ka mostu i video automobil koji se prevrće u vazduhu i pada na zemlju. Tresnuo je svom snagom, tako da je svima odmah bilo jasno da su male šanse da je iko preživeo. Ljudi su vrištali i s mosta posmatrali jeziv prizor - ispričao je očevidac.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ostali mrtvi na mestu

On kaže da je neko odmah pozvao policiju i Hitnu, kao i da su na mesto nesreće stigli i vatrograsci.

- Morali su da seku olupinu, kako bi uspeli da izvuku putnike. Lekari su odmah izvukli i videli da je žena na mestu suvozača preminula na mestu nesreće, sok su vozača prevezli sanitetom u Urgentni centar - rekao je očevidac.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Teška tragedija

On kaže da se ne zna šta bi mogao biti tačan uzrok nesreće, napominjući da je uključenje sa Karaburme u poslednje vreme crna tačka na ovoj deonici.

- Ranije su vozila koja su se uključivala s Karaburme imala prednost. Međutim, kada je rađena nova petlja, prvenstvo je dato traci, tj. vozilima koja dolaze iz Bulevara Despota Stefana. Mnogi vozači se nisu navikli na ove izmene.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading