MARJANOVIĆI UHVAĆENI U STRAVIČNOJ PREVARI: Kuma Vera lagala o kretanju Zoranovog sina!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

02.10.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar za forenzička istraživanja čiji je direktor Nenad Šipka izvršio je rekonstrukciju izjave Vere Vukomanović, kume porodice Marjanović, a na osnovu kretanja mobilnog telefona Uroša Marjanovića, sina Zorana Marjanovića. Prema podacima koji su dobijeni preko baznih stanica, Centar je utvrdio da izjava Vere Vukomanović ne odgovara kretanju telefona Zoranovog sina, Uroša.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Leš Jelene Marjanović

Povodom ubistva Jelene Marjanović, koje i dalje intrigira javnost, Nenad Šipka objavio je nove podatke i bacio senku na jedno od svedočenja.

Prema podacima Centra za forenzička istraživanja, Vera Vukomanović je izjavila da se 2. aprila 2016. godine, Uroš Marjanović vratio kući u 13.10 časova, a da to zna jer je igrom slučaja pogledala na zidni sat.

- Na osnovu podataka baznih stanica kretanja Uroševog mobilnog telefona njegov broj je ušao u zonu porodične kuće iz pravca Krnjače u 12.27 časova. U zoni porodične kuće je ostao do 12.48, a onda se oko 14.18 opet vratio u zonu porodične kuće - navode iz Centra za forenzička istraživanja.

Prema rečima Nenada Šipke, podaci baznih stanica o kretanju telefona Uroša Marjanovića i izjava svedoka Vere Vukomanović, a koja se odnosi na vreme Uroševog dolaska kući, se ne poklapaju.

- Vera je jedina koja je potvrdila da su Zoran, Jana i Jelena Marjanović otišli da Jelena trči i da je Jelena bila živa 2. aprila 2016. godine. Na osnovu toga što se njena izjava o Uroševom dolasku kući, ne poklapa sa podacima, dovodi se u pitanje da li je izjava vezana za trčanje merodavna - objasnio je Šipka.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marjanovići u srećnijim vremenima

Iz Centra za forenzička istraživanja ponovo ističu da smatraju da Jelena nije ubijena na nasipu.

- Smatramo da je prosto nemoguće da je Zoran Marjanović izvršio ubistvo svoje supruge Jelene Krsmanović Marjanović na tlu nasipa i u vodi kanala u vremenu kako se navodi u optužnici i da je još deset minuta stajao u zoni gde je 3. aprila 2016. godine pronađeno telo njegove supruge, a da nije bio mokar i da na njemu nisu ostali tragovi krvi i blata i da ti tragovi nisu bili primećeni od strane njegove ćerke Jane Marjanović - navodi se iz Centra.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila, a njeno telo pronađeno je sutradan na nasipu u Borči.

Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva.

On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu pušten zbog nedostatka dokaza. Zoran Marjanović je 12. jula 2018. godine pušten na slobodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovana

03.10.2018 09:11

Jel ovo krenulo sudjenje tužilaštvu, na to sve liči.