(VIDEO) MARKO MILOŠEVIĆ STOJI IZA UBISTVA VLADE KOVAČEVIĆA TREFA: Žabac otkriva šokatnte detalje iz podzemlja

Autor: Republika

Hronika

02.10.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Tubić Žabac, kontroverzni biznismen, koji je osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom novosadskom investitoru Spasoju Miličeviću koji je od posledica prebijanja preminuo u bolnici krajem prošle godine, naveo je gostujući u emisiji "Bez ustručavanja" da je sin bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića Marko Milošević naručio ubistvo Vlade Kovačevića Trefa, inače nekad svog bliskog prijatelja.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Upućen u tajne "podzemlja": Nebojša Tubić Žabac

Voditelj emisije "Bez ustručavanja" pitao ga je kakvi su bili njegovi kontakti s Markom Miloševićem, pošto se zna da je i on voleo automobile.

Ludak, kao i ja

- On je bio ludak, kao i ja. Vlado i on su vozili trke, njemu sam davao da vozi malo lambordžinija. Rols rols je bio kod njega jedno pet meseci. Marko mi je čak pomogao kad je trebalo da se uradi servis za lambordžinija koji je koštao 11.000 evra. Kad su završili lamelu, Marko mi rekao da majstorima odnesem litar čivasa i cigare, 50 evra me koštalo. Ja nisam mogao da verujem - rekao je Žabac.

A na pitanje da li je Marko Milošević naginjao više ka sportu ili ka podzemlju, Žabac je istakao da je bio jako povodljiv i da je svima verovao. 

- Braća Fiškali su ga držali pod svoje, Hugo mu je u diskoteci bio i obezbeđenje, Batočanin ga je učio da puca iz pištolja, Senta džudo, međutim, šta se desilo kod njega, Marko je hteo sve odmah, sve pare ovog sveta. Ja nisam hteo da radim s njim, da imamo diskoteku jer sam se bio posvađao s Trefom, onda je on otvorio Madonu u Požarevcu, urnisao je ceo kraj, niko nije mogao da spava od njega. Međutim, šta se meni kod Marka nije svidelo, kažu mu otvori pekaru on je otvori, otvori parfimeriju on je otvori, otvori butik, on ga otvori - pričao je Žabac u emisiji.

Marko Milošević

Voditelj je onda rekao da je Vlada Kovačević Tref bio ubijen u garaži Sava centra, na šta se Žabac nadovezao.

- Bojana Bajrušević je bila zvanično u vezi s Trefom, međutim, švalerisala se s Markom. Neko mu je rekao da je Bojana na Kopaoniku, s džipom, on je otišao tamo video njen auto i Markov auto, uzeo šlep službu i vratio njen auto kući. Đođe kući i prebije je. Ona zovne Marka i tu dođe do svađe između njih dvojice, ali samo verbalni sukob - rekao je između ostalog Žabac, da bi zatim objasnio šta se dalje dešavalo u "ljubavnom trouglu".

Nije mogao da otrpi šamar

- To se tako završi, međutim, Vlado ode po robu negde u inostranstvo, krene na aerodrom, vidi da je zaboravio pasoš, vrati se u stan i zatekne Marka i Bojanu. E, tu je nastalo varničenje između njega i Marka. Nije mogao da se suzdrži i opali mu šamar. Onda je došlo to u Sava centru. Vlado, ti si taj, i ubili ga. Braća Fiškali su to odradili, ali verovatno Marko nije mogao da pretrpi šamar, to je moja neka pretpostavka - rekao je Žabac.

Likvidacija Trefa

Vladimir Kovačević (39) zvani Tref likvidiran je 20. februara 1997. godine na ulazu u Sava centar, ispred kancelarije svoje firme. Ovaj zločin često je dovođen u vezu s njegovim nekada najboljim prijateljem, Markom Miloševićem, sinom predsednika Slobodana Miloševića, koji je na mesto ubistva stigao samo nekoliko minuta posle policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading