Upucani navijač Alkatraza bio igrač Partizana, pa pobegao na Kosovo NAKON UBISTVA PEROVIĆA!

Autor: telegraf.rs

Hronika

01.10.2018

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Isaković (30), koji je u nedelju ranjen u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, godinama je bio jedan od vođa Partizanove navijčake grupe "Alkatraz". Sumnjičio se da je 2011. godine bio saučesnik u ubistvu Ivana Perovića (20), navijača grupe "Zabranjeni", ali ono što malo ko zna je da je samo nekoliko meseci pre ubistva obukao dres Partizana i zaigrao na zvaničnoj utakmici za crno-bele.

Foto: facebook.com/Marko Isaković
Marko Isaković

Poslednji meč sezone, u kojoj je Rukometni klub Partizan osvojio titulu, igrana je u Pančevu protiv ekipe "Dinamo". Isaković je tada sa igračima i upravom kluba autobusom otišao do Pančeva, dobio opremu tima iz Humske, zagrevao se sa njima na terenu, seo na klupu kada je utakmica počela, a potom i zaigrao.

Ovim je prekršen sportski pravilnik, jer se igrači registruju na početku sezone, i u prelaznom roku. Iako je dugo trenirao rukomet, Isaković je kao neregistrovan igrač zaigrao na zvaničnoj, ligaškoj, utakmici. I to za ekipu koja je tog dana postala šampion države.

Kako je to bio poslednji meč sezone, iste noći je sa igračima slavio titulu na obližnjem salašu.

Pobegao na Kosovo 

Nekoliko meseci kasnije, 22. oktobra, na Novom Beogradu ubijen je Ivan Perović (20), navijač Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni". Isaković je tada osumnjičen za saučesništvo, i dan posle ubistva pobegao je na Kosovo.

Nije izlazio iz skloništa u Kosovskoj Mitrovici i za njegovo skrivanje znalo je malo ljudi. Međutim, srpska policija je tražila od bezbednosnih struktura na Kosovu da ga uhapse, kao i njegove pomagače. Ta informacija je došla do navijača, koji su organizovali Isakovićev beg sa Kosova u Crnu Goru, odakle mu se gubi svaki trag.

RepublikaFoto: youtube.com/Bianconeri.rs

Blizak barskom klanu?

Prema nezvaničnim informacijama, Isaković je bio blizak barskom klanu, koji je i pomogao u njegovom skrivanju.

U bekstvu je bio sve do januara 2014. godine, kada je oslobođen optužbi. Sud je zaključio da nije bilo dovoljno dokaza za osuđujuću presudu. Takođe, prema informacijama kojima raspolažemo, iako je dobio oslobađajuću presudu, sve do skora se nije pojavljivao u Srbiji.

Isaković je u nedelju u sačekuši ranjen hicima iz pištolja u noge u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari. Zasad nepoznati napadači pucali su u njega oko 13 časova, a sumnja se da su ga neposredno pre toga pretukli ciglama.

- Tako ranjen i krvav, uspeo je da pobegne u obližnju Ulicu Marka Oreškovića, gde je ušao u svoj automobil i odvezao se u bolnicu na Zvezdari, koja se nalazi u blizini mesta obračuna - navodi izvor iz istrage i dodaje da je ranjeni, navodno, bio u društvu ženske osobe, koja je policiji ispričala šta se dogodilo.

Isaković, kako se nezvanično saznaje, nije želeo da sarađuje s policijom, niti da otkrije da li sumnja ko bi mogao da ga napadne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading