TUGA DO NEBA U NOVOM SADU: Preminuo tinejdžer koji se upucao iz pištolja

Autor: Republika

Hronika

28.09.2018

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanin Ognjen T. (17) koji se pre nedelju dana slučajno upucao u glavu preminuo je danas oko podneva u Dečjoj bolnici, saznaje "Blic".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovu informaciju za ’’Blic’’ su potvrdili i nadležni u toj zdravstvenoj instituciji čiji lekari i posle nedelju dana intenzivne borbe za život nesrećnog mladića nisu uspeli da ga spasu zbog izuzetno teških povreda.

Ognjena je metak kalibra 9 mm pogodio u predelu između obraza i slepoočnice, a prelimirani rezultati istrage pokazali su da u ovom incidentu nema elemenata krivičnog dela, odnosno da povrede nesrećnom mladiću nije zadalo drugo lice.

- Istragom je utvrđeno da se mladić igrao pištoljem marke Zastava CZ – 88 te da je verovatno usled nestručnog rukovanja pištolj opalio, a hitac ga je pogodio u glavu.

To su potvrdili i svedoci, a Ognjena T. su policajci i lekari službe Hitne pomoći zatekli u besvesnom stanju sa pištoljem u ruci. Budući da mu je pištolj bio grčevito stisnut u šaci, došli smo do zaključka da je došlo do samoranjavanja – rekao je za ’’Blic’’ izvor iz policije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading