DETALJI PUCNJAVE U ŽARKOVU: Ručali, pa se posvađali, Rolović zapucao i pokušao da SAKRIJE DOKAZE!

Autor: Republika

Hronika

26.09.2018

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Rolović (56), direktor Zavoda za vaspitanje dece i omladine Beograd, uhapšen je juče zbog sumnje da je hicem iz pištolja ranio u stomak Vladimira Kopeckog (41) u restoranu "Nova talija" u Spasovdanskoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dragan Rolović

Naime, pucnjava se dogodila oko 16 sati juče u ovom restoranu. Kako saznajemo Kopecki i Rolović su sedeli zajedno za stolom u bašti ovog ugostiteljskog objekta.

Svedoci su prepričali da je delovalo kao da se lepo slažu i vode normalan razgovor.

- Razgovarali su i samo u jednom momentu su se posvađali i počeli da se vređaju. Pale su teške reči, Rolović je ustao i krenuo ka vratima i ojednom je stao i izvukao pištolj - prepričavaju svedoci napada za blic.rs.

Kako kažu, nakon toga Rolović je zapucao u pravcu Vladimira i pogodio ga u stomak!

- Muškarac je pao pogođen, a napadač je pobegao iz restorana u plavom “puntu” - kažu svedoci drame.

Rolović, inače direktor Zavoda za vaspitanje dece i omladine, dao se u beg, međutim, nije daleko odmakao. Zahvaljujući brzoj reakciji beogradske policije, on je uhapšen gotovo nekoliko minuta nakon pucnjave.

Policija je kod njega pronašla i oružje kojim je pucao i Kopeckog, a koje je bacio u kontejner kada je pokušao da pobegne.

Roloviću je određeno zadržavanje do 48 sati, dok je ranjeni policajac u bolnici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading