EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Visokorangirani tužilac pregovara sa "škaljarcima" DA IZVUČE VUKOTIĆA IZ SRBIJE

Autor: Republika

Hronika

25.09.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Srpski telegraf eksluzivno saznaje u samom vrhu Vojnobezbednosne agencije, jedan visokopozicionirani tužilac u Srbiji uveliko pregovara sa predstavnicima "škaljarskog" klana, kako bi njihovom vođi Jovici Vukotiću obezbedio da bude prebačen u neku drugu državu, gde bi bio blaže osuđen ili čak oslobođen.

RepublikaFoto: youtube.com/Vijesti Online
Jovica Vukotić, vođa "Škaljarskog klana"

Imajući u vidu da Vukotić po svaku cenu želi da izbegne suđenje u Srbiji, jer ga očekuje sigurno duža zatvorska kazna, taj viskopozicionirani srpski tužilac stupio je u kontakt sa "škaljarcima" i uveliko vodi pregovare da za veliku svotu novca "izvuče" Vukotića iz Srbije.

- Srpske službe bezbednosti čekaju da vide da li će taj tužilac uskoro zvanično zatražiti takvu urgenciju i kako bi spasao Vukotića robije u Srbiji - navodi naš sagovornik.

Podsetimo, kako je Republika.rs već pisala, drugi osnovni sud u Beogradu nedavno je potvrdio je odluku kojom je određen pritvor do 30 dana Jovici Vukotiću, osumnjičenom za falsifikovanje pasoša

- Krivično vanpretresno veće suda je odbilo žalbu odbrane i potvrdilo rešenje kojim je osumnjičenom određen pritvor do 30 dana - rekla je tada Tanjugu portparol Irina Kovačević.

Vukotiću je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva i bojazni da ne ponovi krivično delo.

On se sumnjiči da je izvršio krivicno delo falsifikovanje isprave, odnosno pasoša, sa kojim je uhapšen u Turskoj pre dve nedelje.


Prilikom hapšenja u Turskoj Vukotić je koristio lažni makedonski pasoš.

Za krivično delo falsifikovanje isprave zaprećena je kazna zatvora od tri meseca do pet godina zatvora.

Vuković je državljanin i Srbije i Crne Gore, pa je zbog lažnih dokumenata prošlog utorka proteran iz Turske, odnosno deportovan je Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading