LJUBAVNIKA UBILA, DRUGOG PRETUKLA, A MUŽ SE OTARASIO LEŠA: Saslušanje osumnjičenih za zločin u Svilajncu

Autor:

Hronika

20.09.2018

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnici Tanja (38) i Života Avramović (48) i Tanjin ljubavnik Bogić Đoković (49) saslušani su u Višem tužilaštvu u Jagodini zbog sumnje da su ubili deviznog penzionera Živana Savića (75), s kojim je osumnjičena takođe bila u vezi.

Foto: Srpski telegraf
Tanja Avramović

Tanja Avramović i Đoković su, kako saznajemo, krivicu svaljivali jedno na drugo i nisu želeli da priznaju ko je buteljkom vina usmrtio penzionera. Tanjin suprug Života se tereti da je osumnjičenima pomogao da se otarase tela nastradalog koje su ostavili u gepeku njegovog automobila ispred jedne vikendice kod Svilajnca.

ĐOKOVIĆ: TANJA LIKVIDIRALA ŽIVOTU I VEZALA MU RUKE I NOGE

Bogić Đoković je na saslušanju rekao da je Tanja Avramović danima planirala da ubije Savića.

- Tri godine sam stanovao kod Živote i Tanje. Na početku mi se Tanja dopadala, bila je vitkija, ali je to vremenom prestalo. Živan je svaki drugi dan dolazio kod Tanje dok je njen muž bio na poslu. Ona je imala više ljubavnika koji su je finansirali i za to je njen suprug znao - priča Đoković.

Kako dodaje, dve nedelje pre zločina Tanja je njemu i mužu rekla da bi trebalo da opljačkaju Savića jer je bogat.

- Tanja je pozvala Živana da dođe, a onda mu je rekla da joj se pokvarila testera i da ode da pogleda. To je bio znak da će ga ubiti. Otišli su do šupe, a ona je uzela buteljku vina i udarila ga dvaput flašom u glavu - rekao je Đoković.

Za likvidaciju Živana Savića (75) osumnjičen je i Života Avramović (48), Tanjin suprug, koji se tereti za pomaganje

Kako kaže, Avramovićeva je penzioneru zavojima vezala ruke i noge, nakon čega su ga stavili u gepek.
 
- Tanja je pozvala supruga da dođe. Kada je Života došao, rekla mu je da je "završila posao" i da nas vozi u Porodin da tražimo pare u Živanovoj kući, a telo da ostavimo pored Velike Morave. Tanja je sve vreme pričala o novcu i kako Živan ima najmanje 20.000-30.000 evra. U kući nismo našli novac - rekao je Đoković.

On je dodao i da se plašio da prijavi Tanju jer ga je više puta pretukla.

BILI U EMOTIVNOJ VEZI
Foto: D.I.
Živan Savić

Tanja Avramović je izjavila da je dve godine bila u vezi sa Savićem i tvrdila da ga je ubio Đoković.

- Bogić je stanovao kod nas i često se opijao. Videlo se da je potajno zaljubljen u mene, a bio je ljubomoran kad je Živan dolazio kod mene. Moj muž nije znao za našu vezu. Tog dana Žika je došao kod nas i doneo mom suprugu buteljku šampanjca kao poklon za rođendan - priča Avramovićeva.

Ona dodaje da je u jednom trenutku u dvorište uleteo Bogić i vikao: "Kurvo, ja ću da te ubijem, i tebe i tog Živana! Žika je tad rekao da ne može više da sluša budalu, pa smo krenuli do šupe da mu dam prazne flaše. Odjednom sam čula udarac i ugledala Žiku kako leži, dok je Bogić stajao iznad njega s buteljkom u ruci", rekla je Avramovićeva.

Osumnjičena je izjavila da joj je Đoković zapretio da će je ubiti ako nešto zucne.

- Pala sam u nesvest, a kad sam došla k sebi, Bogić mi je rekao da je Žika u gepeku i da je živ. Potom sam pozvala muža, Bogić je rekao da odšlepamo Žikin automobil na neko napušteno mesto. Onda smo otišli do Žikine kuće iz koje sam uzela laptop u kojem su bile intimne stvari između nas dvoje - rekla je ona.

Suprug: Nemam veze sa zločinom, samo sam šlepao kola

 

Života Avramović, Tanjin suprug, izjavio je da nema veze s ubistvom Savića.

- Radio sam u frizerskom salonu kad me je supruga pozvala da dođem kući jer joj nije dobro. U dvorištu sam zatekao Žikin automobil. On je često dolazio kod nas i donosio deci slatkiše. U dvorištu su bili Tanja i Bogić, oboje uznemireni - rekao je Avramović.

Kako kaže, žena mu je tad rekla da je Bogić ubio Savića.

- Tanja mi je rekla da je Žika došao kod nje, da su se on i Bogić posvađali oko neke testere i da je Bogić u jednom trenutku zgrabio flašu i udario penzionera u glavu. Ja sam rekao da zovemo policiju, ali su oni odbili. Bogić je rekao da auto odvezemo do Velike Morave, a potom smo otišli do Žikine kuće u Porodinu. To su mi Tanja i Bogić tražili kako bi uzeli laptop iz njegove kuće u kojem su bila ljubavna pisma koja je Žika slao mojoj ženi - rekao je Avramović.

Avramović je dodao i da je sumnjao da je njegova supruga Tanja u emotivnoj vezi sa Žikom, jer su se često dopisivali preko Fejsbuka.

Ljubavnici ukrali kafu i bicikla

Bogić Đoković je izjavio da je nakon ubistva s Tanjom otišao do Savićeve kuće da bi mu ukrali pare.

- Tanja je otključala Živanovu kuću i odmah otišla u njegovu spavaću sobu, ali novac nije našla. Ona je ukrala dva pakovanja od po kilogram kafe. Potom smo uzeli dva bicikla koje smo zatekli u kući kako bismo se vratili u Svilajnac, jer nas Tanjin muž samo dovezao i vratio se na posao - rekao je Đoković.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading