MARJANOVIĆ OTKRIO! ŠTA MU JE TEŽE PALO - ZATVOR ILI SMRT SUPRUGE?!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

20.09.2018

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok na slobodi čeka suđenje, Zoran Marjanović je rešio da otvori dušu i otkrije šta mu je najteže palo posle svih porodičnih nedaća koje su ga zadesile.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović izlazi iz pritvora

Naime,  prošlo je 365 dana od hapšenja Zorana Marjanovića (40), prvoosumnjičenog za ubistvo supruge pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), koji je odlučio da posle godinu dana progovori za "Alo!".

On je u intervjuu otkrio šta ga najviše muči i da li je zatvor ono najgore što ga je snašlo.

- Kroz drugačiju prizmu gledam na svet oko sebe. Shvatio sam da je ljubav početak i kraj svega. Danas se u svetu zapostavljaju emocije koje pokreću svako ljudsko biće. Gubitak Jelene je za mene najveći udarac koji sam doživeo u životu i pritvor mi nije ništa u odnosu na to. Moja najveća muka je što nje više nema i što mi dete raste bez majke. Takođe, mnogo me je pogodilo što je moj saradnik Saša Milošević preminuo dok sam bio u zatvoru. Znam da će sve što mi se događa proći i ne plašim se nastavka suđenja, jer sam siguran u svoju nevinost. Verujem u srpsko pravosuđe. Bog je veliki - rekao je Marjanović.

Ne komunicira ni sa kim!

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Ima vremena samo za ćerku: Zoran Marjanović sa Janom u naručju

Na pitanje da li je u kontaktu s porodicom svoje pokojne supruge Marjanović je odgovorio:

- Nisam u kontaktu s njima. Tačnije, ni sa kim ne komuniciram, osim sa članovima najuže porodice. Lako ćemo uspostaviti kontakte sa svima, samo je potrebno vreme. Prošao sam kroz veliku muku i trpeo ogromnu nepravdu, nisam u stanju da se družim ni sa kim, osim da vreme provodim sa ćerkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading