MANEKENKA ZA SRPSKI TELEGRAF NEGIRALA DA JE BILA SA VUKOTIĆEM: Dejana Živković u šoku zbog vesti o hapšenju "škaljarca"

Autor:

Hronika

13.09.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska manekenka Dejana Živković, koja je svojevremeno bila u emotivnoj vezi s vođom "škaljarskog klana", oglasila se povodom njegovog hapšenja. Ona je za Srpski telegraf negirala pisanje pojedinih medija da je bila sa njim u Turskoj kada su mu stavili lisice na ruke zbog falsifikovanog pasoša!

RepublikaFoto: Promo foto
Sve negirala: Dejana Živković

- Želim da demantujem izmišljotine koje se plasiraju o meni. U momentu kad je Jovan uhapšen, nisam bila u Turskoj. Već mesec dana sam u Beogradu i hapšenje nema apsolutno nikakve veze sa mnom. Sve sam saznala iz medija - rekla je i zamolila za privatnost Dejana, koja se proslavila vezama sa sportistima i objavljivanjem selfija na kojima ne štedi svoju "privatnost".

Podsetimo, Vukotić je uhapšen u Turskoj jer je imao falsifikovani makedonski pasoš i proteran je u Srbiju pošto ima naše državljanstvo. Njega traže i Grci zbog sumnje da je umešan u šverc 136 kilograma kokaina, ali se lako može naći na slobodi jer naša zemlja sa Grčkom nema sporazum o izručenju.

- U Beogradu će se naći pred Drugim osnovnim sudom i to zbog falsifikovanja isprava. Treba imati u vidu da je krivično delo počinio na teritoriji druge zemlje, a čak i da bude osuđen, ovde nema dosije, pa može da očekuje relativno blagu kaznu, možda čak i uslovnu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading