STEFANOVIĆ: Najoštrije osuđujem napad Jeremićevog poverenika na POLICAJCE u Vrbasu!

Autor: Republika

Hronika

13.09.2018

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade i ministar policije Nebojša Stefanović najoštrije je osudio današnji napad na policajce koji su u Vrbasu počinili Borislav Novaković, poverenik Narodne stranke Vuka Jeremića i grupa lica koju je predvodio

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

- Najoštrije osuđujem napad na policajce koji se dogodio u opštini Vrbas, a koji su izvršili političar Narodne stranke i njen poverenik za Vojvodinu Borislav Novaković i grupa lica koju je predvodio. Nedopustivo je da bilo ko, ma koju funkciju obavljao, pribegava nasilju i napada policajce, koji rade svoj posao u skladu sa zakonom - rekao je Stefanović i dodao:

- Pripadnici policije, koji su svakodnevno u prvoj liniji odbrane naše zemlje od raznih vidova kriminala, ne smeju i neće biti žrtve bahatih pojedinaca koji zbog svoje političke ili društvene pripadnosti smatraju da im je sve dozvoljeno.

Stefanović je naglasio da su policajci u Vrbasu, u momentu kad su napadnuti, postupali su u skladu sa zakonom i pružali asistenciju organima lokalne samouprave u izvršenju njihovih zadataka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading