Viši sud o Darku Kostiću: Da li kreator OSUMNJIČEN ZA PEDOFILIJU ostaje na slobodi?

Autor: Republika

Hronika

12.09.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu odbio je žalbu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tako da kreator Darko Kostić ostaje na slobodi, saznaje se u Višem sudu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Darko Kostić

Odluka Trećeg osnovnog suda u Beogradu o ukidanju pritvora je time potvrđena, pa će se Darko Kostić u nastavku postupka braniti sa slobode.

Darku Kostiću se na teret stavlja polno uznemiravanje, nedozvoljeno držanje opojne droge, kao i omogućavanje uživanja opojnih droga. 

Pritvor mu je ukinut nakon ispitivanja poslednjeg svedoka. Tužilaštvo se nakon toga žalilo, jer smatra da i dalje postoji opasnost da modni kreator utiče na svedoke, kao i opasnost da će ponoviti krivična dela. 

Budući da na ovu odluku nema prava žalbe, Darko Kostić će se definitivno braniti sa slobode do kraja postupka. 

Sada će predmet biti vraćen u Treći osnovni sud u Beogradu, gde će se odlučivati da li će određeni dokazi biti izdvojeni zbog nedozvoljenog pretresa stana, s obzirom na to da nije postojala adekvatna naredba za pretres, podsećaju Novosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading