Tužna ispovest brata prebijenog Srbina u Sutomoru: 16 DANA JE U KOMI, ČEKAMO DA SE PROBUDI!

Autor: blic.rs

Hronika

10.09.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moj brat je već 16 dana u komi. Svi sa nestrpljenjem čekamo da se probudi, da ga zagrlimo. Kažu, probudiće se svakog časa, međutim još uvek ništa."

Foto: instagram.com/stefannovoselac
Stefan Novoselac

Ovako za "Blic" priča Dragan Kerkez, brat Stefana Novoselca (19) iz Rume koji je krajem avgusta brutalno pretučen na sutomorskom šetalištu.

Nesrećnog mladića iz čista mira udarcima u glavu pretukao je Baranin P. V. (19), dok je Stefan sa svojim drugom Dejanom Grujičićem iz Rume udarao o boksersku krušku. Nasilnik je nakon iživljavanja pobegao, nakon čega je dan kasnije uhapšen, dok je Stefan u teškom stanju sa čak pet kontuzija na mozgu i naprslinama glave već dve nedelje u komi iz koje se ne budi.

Stabilnog je zdravlja, samostalno diše. Lekari procenjuju da će se oporaviti, kaže Kerkez.

- Stefan je sada u Kliničkom centru u Podgorici. Otoci mu splašnjavaju, stabilnijeg je stanja. Međutim, on se ne budi. Deluje kao da spava. Počeo je da pomera prste na levoj nozi, a ta noga do sada nije reagovala. Ovom prilikom želim da se zahvalim lekarima koji vode slučaj mog brata i glavnoj sestri na njihovoj brzi - naglašava naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading