HIT! LOPOV U KONKURENCIJI ZA IDIOTA GODINE: Opljačkao Cakanu dok ga snimala 21 KAMERA!

Autor:

Hronika

08.09.2018

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za lopovom koji je usred jedne banke u Beogradu opljačkao pevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu (60). Kradljivac je pevačici ukrao neseser sa dokumentima i parama, a pitanje je trenutka kada će mu lisice biti stavljene na ruke jer su ga snimile kamere, kojih je u banci i oko nje čak 21!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragica Radosavljević Cakana

Čekala red

- Pevačica je sedela na stolici i čekala da se oslobodi šalter, a pored nje je sedelo još nekoliko klijenata. Kada je došla na red, krenula je ka šalteru, a na stolici je ostavila torbu sa neseserom, u kojem se nalazio novac i njena lična dokumenta - kaže naš izvor iz istrage.

Tada je jedan stariji gospodin, inače klijent koji je čekao transakciju u banci, iskoristio momenat i uzeo neseser.

- Neseser je bio providan i kroz njega se videla novčanica od 50 evra. Muškarac je prišao, uzeo ga i izašao iz banke pored obezbeđenja - dodaje naš izvor.

Dragica Radosavljević Cakana potvrdila je naša saznanja i do detalja objasnila šta se tačno desilo tog jutra.

Cakana: Zar toliko treba da budem obazriva i u banci? Pa šta onda tek može na ulici da mi se desi?

- Krenula sam do ćerkinog stana na Vračar da uzmem njenu karticu i podignem novac za račune i avionsku kartu, pošto je tog dana trebalo da otputuje u Moskvu. Prethodno sam podigla novac u njenoj banci, a nakon toga krenula do moje da podignem dinare i platim vulkanizeru menjanje guma na automobilu - kaže Cakana.

RepublikaFoto: pixabay.com

Nije primetila

Nakon što je podigla novac, pevačica je izašla iz banke, i ne sluteći šta joj se u tamo desilo.

Lopovi joj odneli sve iz kuće

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana doživela je još jedno neprijatno iskustvo pre pet godina kada su joj lopovi opljačkali porodičnu kuću u Sremčici i odneli gotovo sve iz nje. To razbojništvo do dan danas nije rešeno.

- Bukvalno su nam ostavili praznu kuću. Sve su odneli što su mogli. Moj muž je strastveni lovac i tada su mu odneli pušku, pištolj i metke. Pored toga, uzeli su skupoceni nakit sa brilijantima, satove, haljine, novac... - kaže Cakana.

- Tek kada sam stigla kod vulkanizera primetila sam da mi fali neseser. Onda sam sela pet minuta u auto, razmislila i tačno se setila kako se sve odigralo. Pa zar toliko treba da budem obazriva i u banci, gde sam se osećala gotovo kao kod svoje kuće? Pa šta onda može na ulici da mi se desi? Gde sam ja to sigurna? - priča pevačica.

Ona veruje da će lopov biti uhapšen u narednih nekoliko dana.

- Policija je uzela snimke sa svih kamera i pitanje je dana kada će mu biti stavljene lisice na ruke - navodi Cakana.

"Nek pare potroši u zdravlju i veselju"

Radosavljevićeva ne krije ogorčenje što je pokradena, ali za lopova ima posebnu poruku.

- Što se novca tiče, ako ga to čini srećnim i ako je to nešto što će mu olakšati život makar malo, neka ga potroši u zdravlju i veselju - kaže narodna pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
seeeeeeeeee

09.09.2018 17:10

Bravo Cakana nek se covek malo obraduje