(VIDEO) SAŠA POPOVIĆ I SUZANA STIGLI NA SUD!

Autor:

Hronika

05.09.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik "Granda" Saša Popović i njegova supruga Suzana stigli su danas u Trećem osnovnom tužilaštvu i biće saslušani u svojstvu oštećenih u postupku koji je pokrenut protiv Vojislava Stojičića (38).

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Oštećeni Popović i njegova supruga u društvu advokata

Naime, supružnici će pred tužiocem dati iskaz o tome šta su zatekli u svojoj kući kada su se 8. marta vratili sa odmora iz Opatije. 

Pošto budu ispričali sve detalje, od toga kakvu su kuću zatekli, ali i bez čega su ostali nakon pljačke, tužilaštvo će zakazati nova saslušanja.

Podsećanja radi, Vojislav Stojičić je uhapšen nakon višemesečne istrage koja je usledila nakon što je Popović prijavio da mu je iz kuće na Bežanijskoj kosi odneta imovina vredna oko 100.000 evra.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Na meti lopova tada su se našli Popovićev sef sa određenom dokumentacijom i nekoliko satova, nakitom i pištoljem, koji pripadaju najužim članovima porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading