PRITVORILI BIZNISMENA, A BRANE S*KS-SUDIJU: Skandalozni postupci pravosudnih organa u Vranju

Autor:

Hronika

04.09.2018

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravosudni organi u Vranju brane sudiju! Umesto da se pozabave sudijom iz svojih redova čija im je afera narušila ugled, sud i tužilaštvo u Vranju krenuli su u svojevrsnu hajku i biznismenu Z. C. iz Kragujevca, koji je raskrinkao njihovu koleginicu M. J., odredili pritvor!

RepublikaFoto: pixabay.com

- Biznismenu je pritvor određen zbog navodnog proganjanja sudije, ali se iz njihovih međusobnih prepiski stiče sasvim drugačiji utisak! Nakon što su u javnost procurile fotografije M. J., na kojima potpuno gola pokazuje međunožje, Z. C. je tvrdio da se sudija prostituiše za novac. Ipak, umesto da se pozabave njenim likom i delom, koji više priliči nekoj glumici filmova za odrasle nego sudiji, tužilaštvo u ovom gradu je zatražilo pritvor za biznismena, dok se o sramnim delima M. J. i dalje ne oglašava - kaže izvor Srpskog telegrafa.

U svom pohodu Osnovno javno tužilaštvo u Vranju udarilo je i na Srpski telegraf. Zbog pisanja o bludnoj sudiji na adresu našeg lista stiglo je obaveštanje u kojem se od nas traži da otkrijemo izvor informacija i time narušimo prvo načelo Kodeksa novinara.

- Kako su fotografije M. J. objavljene u vašim novinama i ispisani tekstovi u vezi sa navedenom sudijom, potrebno je da u roku od 24 sata, imajući u vidu da se radi o hitnom pritvorskom pretresu, ovom tužilaštvu dostavite obaveštenje o tome ko je vašem listu dostavio navedene fotografije i da li ih je dostavio Z. C., te da li su svi članci napisani na osnovu kazivanja istog - navodi se u zahtevu ovog tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading