Gajio 100 kila indijske konoplje, pa krenuo u BEG kada je video policiju!

Autor: Republika

Hronika

03.09.2018

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Sremskoj Mitrovici i Šidu uhapsila je B. B. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Indijska konoplja koju je mladić gajio

Policija je osumnjičenog pronašla u ataru sela kod Šida kada je izašao iz zasada u kojem se nalazilo 78 biljaka indijske konoplje, visine tri i četiri metra, a težine 100 kilograma i 490 grama.

Kada je video policajce, B. B. je pokušao da pobegne, ali je brzom intervencijom policijskih službenika sustignut i uhapšen. U njegovom automobilu, na kom su bile tablice sa drugog vozila, pronađeni su i listovi marihuane, priručnik za uzgoj bilja i prskalica. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, saopštio je MUP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading