Badžin sin išao u pljačke maskiran kao mumija, ali se u Sašinoj kući ZEZNUO!

Autor: ekspres.net

Hronika

02.09.2018

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, u pljačke je, kako veruje policija, išao maskiran od glave do pete, strogo vodeći računa da za sobom ne ostavi nijedan dokaz koji bi policiju mogao da dovede do njega.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vojislav Stojičić

Međutim, tokom pljačke vile Saše Popovića, vlasnika "Grand produkcije", desila mu se fatalna greška za njim je ostao jedan DNK trag, na osnovu kojeg je i uhapšen.

- Mlađi Stojičić je u pljačke išao detaljno pripremljen, maskiran tako da mu se bukvalno vide samo oči. Celo telo mu je bilo potpuno prekriveno specijalnom tkaninom, što ukazuje na to da je strogo vodio računa da za njim ne ostane nijedan DNK trag koji bi mogao da ga otkrije. Posle svake pljačke koristio je skupoceno uvozno sredstvo za dezinfekciju kojim bi očistio svaki milimetar prostora u kojem se nalazio, a imao je i specijalne alate za obijanje aluminijumske i PVC stolarije koje je nabavio u inostranstvu. Vojislav je neko vreme proveo u inostranstvu, gde je očigledno bio u društvu profesionalnih pljačkaša, od kojih je naučio mnoge savremene tajne zanata - kaže za "Ekspres" izvor uključen u istragu koja se vodi protiv Stojičića.

Zbog tehnike pljačkanja, mlađi Stojičić se smatra jednim od najvisprenijih pljačkaša u prestonici Srbije, a pokazao se i kao veoma fizički spreman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading