HAPŠENJE NASILNIKA U VALJEVU: Tukli čoveka, pa zapalili automobil!

Autor: Republika

Hronika

01.09.2018

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Valjevu uhapsila je M. D. (33) i V. N. (33) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje opšte opasnosti i laka telesna povreda naneta opasnim predmetom.

RepublikaFoto: Telegraf/V. LUKIĆ
Policija uhvatila nasilnike u Valjevu

Sumnja se da su oni u noći između 31. avgusta i 1. septembra došli do portirnice jedne firme na području Ljiga, polomili staklo na izlogu i od portira tražili broj telefona gazde. Njih dvojica se sumnjiče da su potom portira udarili u glavu i pobegli, saopštila je policijska uprava Valjevo.

Nešto kasnije, M. D. i V. N. su se vratili u dvorište firme i, kako se sumnja, zapaljivom tečnošću polili kombi marke "mercedes", a potom ga zapalili. Tom prilikom portir i dvojica osumnjičenih zadobili su lake telesne povrede. 

M. D. i V. N. su zatim automobilom marke "sab", kojim je upravljao V. N. pokušali da pobegnu, sleteli sa puta i udarili u zaštitnu ogradu. Policija ih je ubrzo pronašla i uhapsila. 

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading