NOVI REZULTATI ISTRAGE PLJAČKE SAŠE POPOVIĆA: Badžin sin je napravio KARDINALNU GREŠKU

Autor: mediji, Republika

Hronika

31.08.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, u pljačke je, kako veruje policija, išao maskiran od glave do pete. Zbog tehnike pljačkanja on se smatra jednim od najvisprenijih pljačkaša u zemlji, a sumnja se da stoji iza nekoliko pljački u prestonici iza kojih nije ostajao trag.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Hapšenje Stojičića

Kako je Stojičić i fizički spreman, policija sumnja da možda stoji iza jedne pljačke penthausa na Vračaru, gde je izvedeno ono što ne bi pošlo za rukom ni vrhunskim akrobatama.

Pljačkaš je upao u penthaus jednog poznatog beogradskog hirurga i njegove supruge, koji pri tom ima i obezbeđenje. Pljačkaš se uzverao preko terase susedne zgrade, preskočio ambis od nekoliko metara, i upao u stan.

Sef nije otvorio, već ga je celog izvalio iz zida i bacio u unutrašnje dvorište zgrade, gde ga je verovatno čekao saučesnik.

Međutim, kada je reč o pljački vile Saše Popovića, Badžin sin napravio je jednu kardinalnu grešku. Naime, kako je istraga utvrddila, iako se trudio da za sobom ne ostavi dokaz, njegov DNK je ipak pronađen i to na ključu od vitrine sa satovima koji su ukradeni.

Inače, istraga o pljački Popovića trajala je 5 meseci. Stojičić je tvrdio da mu je sve namešteno, i da mu se zbog oca i njegove prošlosti neko sveti.

Zanimljivo je da policija sumnja da je u ovoj pljački postojao insajder, koji je dojavio da Popovići nisu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading