OČAJ BRATA STRADALOG GRAĐEVINCA: Ostao bez svih članova porodice

Autor: B. K.

Hronika

31.08.2018

05:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat nastradalog radnika Nebojše Turovića (56) Slaviša teško podnosi smrt jedine osobe koja mu je ostala od porodice, kažu za Srpski telegraf njihove komšije iz naselja Mali Mokri Lug, gde su zajedno živeli.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Slaviša Turović

- Bukvalno mu se srušio ceo svet! Imali su samo jedan drugog i nisu se odvajali. Koji god posao da je dogovorio Nebojša, uvek je i Slaviša radio s njim. Zajedno su ustajali i odlazili na posao, zajedno se vraćali kući, delili svaki obrok. Juče nije bio svestan tragedije, valjda je bio u šoku zbog svega. Ponavljao je u očaju: "Zašto i ja nisam bio pored njega da zajedno nastradamo. Šta će mi život bez mog Nebojše" - navode komšije.

Nebojša Turović poginuo je u sredu oko 8.30 na gradilištu u Sarajevskoj ulici, na mestu nekadašnje američke ambasade, kada se na njega srušio potporni zid težine preko sedam tona. Tragedija se odigrala pred očima njegovog brata Slaviše.

Na mestu nekadašnje ambasade gradi se luksuzni stambeno-poslovni prostor, a Turović je radio na crno za podizvođačku firmu "Anker bau" iz Boljevaca, koja je, kako se može naći na internetu, specijalizovana za čišćenje dimnjaka?!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading