Crnogorski mediji navode: Sara Vidak napala i policajce

Autor: Republika

Hronika

24.08.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U iskazima dva očevica incidenta u kotorskom Sudu za prekršaje koji se dogodio 14. avgusta, kada je Beograđanka Sara Vidak (20), navodno, napala sudiju tog suda Jelenu Stanišić, predočeni su novi dokazi, pišu podgoričke Dnevne novine.

Foto: facebook.com/printscreen
Sara Vidak

U tekstu se, naime, tvrdi da su svedoci na saslušanju pred nadležnim tužiocem kazali da je Vidak nakon incidenta sa sudijom, navodno, nasrnula na službenika policije koji je prisustvovao svemu, te da ga je više puta udarila rukama u predelu lica.

Iskazi ovih očevidaca i ostalih svedoka biće pred sudijom Osnovnog suda u Kotoru Momirkom Tešić, prenosi Blic.

Inače, Osnovni sud u Kotoru juče je odbio zahtev za kauciju, koju je u iznosu od 10.000 evra podneo jedan od branilaca Sare Vidak, kako bi se ona branila sa slobode.


Suđenje Sari Vidak, koja se tereti za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, zakazano je za naredni petak, 31. avgust u 10 sati. Vidak se trenutno nalazi u pritvoru.

Za delo za koje je Vidak optužena zaprećena je kazna zatvora od tri meseca do pet godina.

Vidak je optužena da je 14. avgusta oko podneva u prostorijama Suda za prekršaje u Kotoru napala sudiju Stanišić, te da je sudija zadobila laku telesnu povredu.

Sudija tvrdi da ju je Vidak fizički napala nezadovoljna epilogom prekršajnog postupka protiv njenog momka Stevana Prpe. Vidak i njena porodica, međutim, tvrde da to nije tačno, već da je sudija ta koja je bila neprijatna prema njoj i prva je napala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading