Ovo je mladić iz Rume koji je brutalno pretučen u Sutomoru

Autor: Republika

Hronika

24.08.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Novoselac (19) iz Rume u kritičnom je stanju posle napada koji se dogodio na sutomorskom šetalištu.

RepublikaFoto: instagram.com/stefannovoselac
Stefan Novoselac, pretučeni mladić u Sutomoru

Stefan je sa drugom u sredu uveče udarao boksersku krušku na šetalištu kad su naišla dva nepoznata mladića. Jedan od njih je pesnicom udario prvo Stefana, a onda i njegovog druga. Od siline udarca je pao i udario glavom od pločnik. Međutim, uprkos bolu koji je osećao, otišao je u apartman i legao da spava, a na putu do sobe je više puta povratio.

U četvrtak ujutru drugar je pokušao da ga probudi, a kada nije uspeo, pozvao je Hitnu pomoć i oni su ga transportovali u barsku bolnicu.

 

Konsije ?

A post shared by Stefan Novoselac (@stefannovoselac) on Aug 10, 2018 at 2:05pm PDT

Primljen je u Opštu bolnicu Bar u nesvesnom stanju, odakle je hitno prevežen u Urgentni centar podgoričkog Kliničkog centra, a zatim i prebačen na centralno odeljenje intenzivne nege gde se i dalje nalazi u kritičnom stanju. Njegov drug zadobio je prema nezvaničnim informacija teške povrede vilice i smešten je u barskoj bolnici.

 

A post shared by Stefan Novoselac (@stefannovoselac) on Mar 26, 2018 at 1:53pm PDT

- Porodica je bila u bolnici i upućeni su u stanje pacijenta koji je prebačen iz barske bolnice. Što se tiče njegovog opšteg stanja, stanje mladića je mnogo teško. Pacijent je u komi, bez ikakvih promena, od momenta prijema na odeljenje ništa se značajno nije promenilo. Nažalost i dalje je u jako teškom stanju - rečeno nam je iz podgoričkog Kliničkog centra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading