LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT SILOVANE STARICE! Monstrum iz Zaječara vezao je zavesom, pa je zlostavljao do KRVI

Autor: Novosti

Hronika

22.08.2018

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Staricu M. R. (81) iz Zaječara pretukao je nepoznati muškarac tražeći novac, a onda je i silovao! Napad se dogodio u njenoj kući nedaleko od park šume Kraljevica.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, Rade Đ. (31) uhapšen je sinoć i po nalogu nadležnog tužioca određeno mu je zadržanje do 48 sati. On je osumnjičen za silovanje i razbojništvo.

Lekari se zbog mnogobrojnih povreda i krvarenja bore za život ove žene koja je smeštena na Odeljenju intenzivne nege. Rade Đ. ušao je u dvorište kuće u kojoj je M. R. bila sama.

Razvalio je ulazna vrata, uleteo u kuću i pritrčao M. R. rekavši joj: "Daj pare i neću ti ništa!" Starica mu je kazala da nema para, nakon čega je usledila prava tortura.

Nezvanično, muškarac je strgao zavesu, i M. R. vezao za stolicu.

- Nakon toga, obavio je premetačinu. Celu kuću je prevrnuo. Povadio je fioke, stvari iz ormara, čak je i tanjire isprevrtao. Nije, međutim, pronašao ništa - rekao je za "Novosti" izvor iz istrage.

Povremeno, dok je obavljao premetačinu, muškarac bi prilazio M. R. i udarao je pesnicom u lice tražeći da mu kaže gde je novac.

- Hvatao ju je za vrat, preteći da će je zadaviti, međutim, starica mu je stalno ponavljala da para nema, moleći ga da je pusti - kaže on.

Besan što nije našao novac, nasilnik je babu oborio na pod i brutalno je silovao.

Žena je počela da krvari, nakon čega je razbojnik ustao i mirno napustio njenu kuću, odnevši sa sobom tek par hiljada dinara, koliko je M. R. imala u novčaniku.

Kada je monstrum otišao, M. R. se dovukla do telefona i oko tri sata iza ponoći pozvala komšinicu. Nakon toga, ona je alarmirala rođaka, a ovaj policiju čije patrole su ubrzo stigle na lice mesta.

Nakon uviđaja, policija je krenula u intenzivnu potragu za silovateljem i on je sinoć kasno uhapšen.

Rade Đ. od ranije je dobro poznat policiji i ima dosije zbog razbojništava i krađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading