(FOTO) SUPRUGA OLIVERA IVANOVIĆA PODSEĆA: Prošlo je SEDAM MESECI, ne smemo da zaboravimo!

Autor: informer.rs

Hronika

16.08.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan pre tačno sedam meseci ubijen je Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda". Više od pola godine je prošlo, a zvanične informacije o toku istrage nema. Njegova supruga je emotivnom fotografijom na Tviteru podsetila da ovaj gnusni zločin ne sme da se zaboravi.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Za sedam meseci, koliko traje istraga ubistva, kosovski zvaničnici pompezno su pričali da će obznaniti konkretne rezultate, generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres upozoravao je da izostanak rezultata u istrazi ubistva Olivera Ivanovića predstavlja razlog za brigu na Kosovu. Ipak, istraga se za sve to vreme nije pomerila sa mrtve tačke.

Porodica Ivanović i dalje traži odgovore, a supruga Milena uporno podseća javnost na gubitak čoveka koji do samog kraja nije želeo da napusti i prepusti Kosovo.

 

 

- Ni posle sedam meseci od Oliverovog ubistva nemam nikakvu zvaničnu informaciju o toku istrage. Jasno mi je da određene informacije ne bi smele da se iznose dok istraga traje, ali je dosta vremena prošlo i ne želim da pomislim da cilj odugovlačenja zapravo jeste da se ovaj gnusni zločin baci u zaborav, ili da se koristi za svakodnevna politička prepucavanja - rekla je Oliverova supruga Milena za Novosti.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Funkcionerka GI SDP Ksenija Božović rekla je da od istražnih organa, tužilaštva i kosovske policije nisu dobili nikakve detalje dokle se stiglo sa istragom ubistva. Ona je kazala da uvek izostanu odgovori nadležnih na njihove poziv i insistiranja o toj temi.

Podsetimo, Oliver Ivanović (65) ubijen je 16. januara ispred prostorija GI SDP u Kosovskoj Mitrovici iz automobila u pokretu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading