DETALJI UŽASNE NESREĆE NA VOŽDOVCU: Dok mu je krv iz vrata lila na sve strane, on joj ponavljao da je voli

Autor: blic.rs

Hronika

14.08.2018

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje dvadesetogodišnjaka koji su, kako prenose beogradski mediji, momak i devojka, teško su povređeni danas oko 13 časova u Ulici vojvode Stepe kada je na njih naleteo autobus gradskog prevoza na liniji 33.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema rečima radnice iz obližnje pekare, situacija je bila toliko dramatična da su čak i prolaznici završili sa suzama u očima.

- Čula sam tup udarac i odmah pritrčala da im pomognem. Polivali smo ih vodom. Devojka je plakala, dok je momak izgleda imao otvoreni prelom desne ruke, bio je rasečen po vratu i mnogo je krvario. Međutim, uopšte nije razmišljao o svojim povredama već joj je samo govorio da je voli dok je ona plakala - priča potresena radnica u pekari koja kaže da se i sama isplakala zbog ove scene.

Kako kažu, ovaj deo Vojvode Stepe je kritičan.

- Ovaj pešački je užasan. Viđala sam vozača tramvaja kako zvoni majci sa detetom u kolicima da požuri kada prelazi, kako ne bi morao da koči - dodala je radnica, prenosi "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading