MAFIJA SLALA PORUKE PREKO ŠPANSKE MISICE?

Autor:

Hronika

12.08.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je saslušala špansku misicu Olat Bilbao Gonzales (20) i Strahinju Stojanovića (28), pod čiji je audi u noći između petka i subote podmetnuta bomba, ali oni nisu pomogli u rasvetljavanju ovog napada za koji se veruje da je nastavak obračuna kriminalnih klanova.

Inspektori sumnjaju da je meta napada bio Stojanović i da je Olat "kolateralna šteta", ali s obzirom na to da je Španija meka za klanove koji drogu švercuju u Evropu, ne isključuju mogućnost da je i ona na neki način upletena u ovaj rat!

Bomba

Olat Bilbao je teško povređena u eksploziji automobila u prigradskom naselju Galenika koja se dogodila dva sata nakon ponoći. Ona i Stojanović su izašli iz njegovog stana i ušli u automobil, a Stojanović je pukom srećom izbegao bombu koja je bila postavljena ispod njegovog sedišta.

On je naprasno izašao iz audija jer je zaboravio mobilni u stanu. U tom trenutku je eksplodirala bomba koja je špansku misicu izbacila iz auta. U napadu je zadobila prelom potkolenice i brojne posekotine po telu.

Sumnja se da je Olat upletena u sukob klanova koji je počeo nestankom 300 kilograma kokaina upravo u Španiji

- Stojanović je pre nekoliko meseci izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog iznude. Pošto je teško poverovati da se njih dvoje znaju odranije, pitanje je ko ih je upoznao i preko koga je doputovala u Beograd. Ona na većinu pitanja nije odgovorila, izjavila je da ne zna ko stoji iza napada. Isto je rekao i Stojanović - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Naši sagovornici navode da u Španiji ima dosta kriminalaca sa ovih prostora koji su napravili uporišta u toj zemlji a umešani su u trgovinu narkoticima. Zbog toga veruju i da se Olat nije slučajno zadesila sa Stojanovićem.

 

Obračuni

- Španija je pomorska zemlja u koju stiže kokain iz Južne Amerike, ali i hašiš iz Severne Afrike. Srpske kriminalne grupe su umešane u oba ova unosna posla. Upravo zbog nestale pošiljke 3000 kilograma kokaina u Španiji 2014. na srpskim ulicama i dalje bukti rat "kavačkog" i "škaljarskog" klana. U poslednje vreme bilo je puno obračuna u kojima su mnogi izgubili glave i ne isključuje se mogućnost da Olat nije bila samo "gost" Stojanoviću, već da mu je prenela i neke poruke iz Španije - kaže naš izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading