ZORANU ĆE SE IPAK SUDITI: Potvrđena optužnica protiv muža ubijene pevačice

Autor: Mediji, Republika

Hronika

09.08.2018

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića (39) kojom mu se na teret stavlja da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče, ubio suprugu, pevačicu Granda Jelenu Marjanović (33).

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Optužnicom mu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora i on bi, prema tvrdnjama beogradskih medija, na jesen trebalo da sedne na optuženičku klupu.

Prva optužnica protiv Zorana je podignuta 9. februara ali je Viši sud vratio na dopunu 20. marta. Tokom dopune, saslušano je nekoliko svedoka, među kojima i Zoranova i Jelenina ćerka Jana, jedini očevidac događaja na nasipu.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je ispričala da se na nasipu nije odvajala od oca, ali je tužilaštvo u optužnicu navelo da njenom iskazu ne treba pokloniti veru. 

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović

Prema optužnici Višeg javnog tužilaštva, koja je sada potvrđena, pokojna Jelena se sa suprugom i ćerkom dovezla do nasipa i krenula da trči. Zoran je ostao sa ćerkom, ali je ubrzo krenuo za njom, sustigao je i namamio da siđu sa napispa. Dete je, prema optužnici, ostalo na nasipu.

Kada su sišli Zoran je Jelenu, kako se navodi, ubo oštrim pedmetom u glavu i desni lakat, posle čega je Jelena počela da beži od supruga. Izgubila je patiku i mobilni telefon, ali je suprug sustigao kod kanala, strgao gornji deo trenerke i kada je ona zagazila u kanal, zadao joj više udaraca nepoznatim predmetom u lobanju. 

Na saslušanju u tužilaštvu, Zoran je tvrdio da nije ubio suprugu. Iz pritvora, u kom je proveo skoro deset meseci, pušten je 12. jula.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading