Nenad Šipka snimio pesmu za UBIJENU JECU MARJANOVIĆ!

Autor:

Hronika

09.08.2018

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja, snimio je pesmu "Uzmi srce", koju je zajedno sa porodicom Krsmanović i prijateljima posvetio ubijenoj pevačici "Granda" Jeleni Marjanović (33).

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nenad Šipka

Šipka kaže da je pesma nastala pre 15 godina i da je autora Ljubu Stefanovića upoznao tokom rekonstrukcije pevačicinog ubistva.

- Ljuba je bio Jelenin prijatelj, pa je u noći potrage bio na nasipu. Kod njega u studiju razgovarali smo o toj noći, a dotakli smo se i muzike. Rekao sam mu da sam nekad svirao tamburicu. Pustio mi je neke kompozicije, a ova mi se posebno svidela. Predložio je da je snimimo, prihvatio sam pod uslovom da je zajedno posvetimo Jeleni uz odobrenje Krsmanovića - priča Šipka.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

On je objasnio da tekst pesme ni u jednom delu nije biografski.

- Stihovi "Šta je tren za život ceo, ne ostavi, pa da srce žali" izražavaju sav bol i tugu porodice i prijatelja što Jelene više nema - kaže Šipka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading