SOPOT ZAVIJEN U CRNO: Baba je Milana zatekla u lokvi krvi, a pored njega je nađena majica bivše devojke i brojanice

Autor: novosti.rs

Hronika

08.08.2018

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer Milan O. ubio se iz dedinog pištolja u nedelju u porodičnoj kući u selu Sidnica kod Sopota. Dečaka je pronašla baba u krvi, a na krevetu pored beživotnog tela pronađena je majica njegove bivše devojke, kao i dve brojanice.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Sumnja se da je dečak okončao svoj život zbog ljubavi

Baba ga je zatekla na krevetu krvavog, mrtvog i s pištoljem u ruci. Pored njega je nađena majica devojke sa kojom je bio u vezi, a sa kojom je raskinuo. Tu su bile i dve brojanice. Kupio ih je s namerom da jednu nosi on, a drugu njoj da pokloni. Jadno naše dete, nije moglo da se izbori sa onim što ga je snašlo, bilo je previše emotivno u životu i sve ga je doticalo u srce.

Ovo je za "Večernje novosti" ispričao Rade Obradović, otac šesnaestogodišnjeg Milana, koji se u nedelju ubio iz dedinog pištolja. U kući Obradovića u selu Sibnica kod Sopota bol, tuga, suze.

Majka Marjana zanemela, suze joj od bola presahnule. Milanovi baka i deda očajni. Jedino otac Rade smogao je nešto snage da se otvori i ispriča:

- Umesto da spremam slavlje, da sve ovo piće i hrana budu sinu za vojsku i ženidbu, ja mu spremam za sahranu. Tugo moja, dete moje. Šta da radimo bez tebe, kako dalje da nastavimo. Zauvek ostadoh bez sina naslednika. Da smo bar naslutili nešto. Ovako, ode nam Milan zauvek.

Kako je Rade ispričao, Milan je u nedelju, zajedno sa sestrom Milicom i roditeljima bio u voćnjaku gde su skupljali šljive da bi pekli rakiju.

- Radio je kao i uvek ravnopravno sa nama - kaže Milanova majka. - Nikada se naša deca nisu stidela sela niti posla, bili su vredni i uvek hteli da pomognu, za razliku od njihovih vršnjaka koji u današnje vreme izbegavaju takve vrste poslova posebno na selu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Milan je do podneva radio normalno, a onda je, kako priča otac Rade, iznenada rekao da ga mnogo boli glava, bacio šešir sa glave i rekao da ide kući.

- Nismo se bunili. Rekoh, neka ga, nek ode, nek se malo odmori, osami, razmisli - priseća se Rade kobnog dana. - Znali smo da ga malo muče ljubavni problemi, jer je nedavno devojka raskinula sa njim. Znali smo i da pati, ali niko od nas nije slutio da to možda može da bude razlog da digne ruku na sebe.

Niko, međutim, ni sad ne zna šta je zaista Milana navelo da sebi oduzme život. Došao je u porodični dom, otišao u staru kuću, uzeo ključ, otključao vrata, ušao unutra i uzeo dedin pištolj "tetejac", a zatim ispalio sebi smrtonosni hitac u glavu.

Kako se saznaje, porodica Obradović je nedavno proslavljalo punoletstvo svoje ćerke Milice. Najveseliji na sestrinom punoletstvu bio je upravo Milan.

- Međutim, baš na toj proslavi dogodilo se da je Milana ostavila devojka - priča otac Rade. - Mog sina je to jako pogodilo, toliko da smo stigli do lekara jer je imao aritmiju i još nekih srčanih problema. Sve se nakon toga, činilo nam se, sredilo, ali prevarili smo se. Izgleda da Milan nije preboleo, da je nosio bol u sebi, nikom ga nije kazivao i uradio je ono što jeste.

Rade Obradović tvrdi da njegov sin Milan nije voleo oružje.

- Otac je imao pištolj u svojini iz kojeg sam ja poslednji put pucao kad mi se rodio naslednik, sin Milan. Poštolj od tada nije korišćen i nedavno sam čak rekao ocu da odemo u policiju i da odjavimo oružje. Imali smo u kući i vazdušnu pušku. Međutim, mog sina ni kao malog, a ni sad kad je već bio odrastao, oružje nije zanimalo, niti ga je ikada uzimao u ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading