NOVI DETALJI SUMNJIVE SMRTI NA PALILULI: Polio se benzinom i ostavio OPROŠTAJNO PISMO

Autor: Republika

Hronika

06.08.2018

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav P. (53), rodom iz Pljevalja, ostavio je oproštajno pismo, u kom se požalio na neuzvraćenu ljubav i novčane probleme, pa se polio benzinom u hodniku zgrade i zapalio se.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Nesrećni čovek je ostavio oproštajno pismo, u kom se požalio na neuzvraćenu ljubav, ali i na probleme s novcem.

Prodavao kradenu robu

Jezivo samoubistvo dogodilo se u subotu popodne u hodniku zgrade u Ulici Stanoja Glavaša, na opštini Palilula, ispred stana koji je Vojislav unajmljivao nakon što se doselio iz Pljevalja.

Izvor iz istrage kaže da su stanari zgrade oko 16 časova prijavili da se u hodnicima osećaju dim i garež.

- Policajci su ubrzo u hodniku na petom spratu našli zapaljen leš. Pored tela, između nogu, pronađeni su ostaci plastične flaše sa tragovima benzina, a na međuspratu ispod i upaljač kojim se stradali zapalio. Vatrogasci su brzo ugasili vatru, ali čovek je već bio mrtav - kazao je izvor.

Pored tela je pronađena torbica, a u njoj lična dokumenta i pasoš Crne Gore na ime Vojislav P. Utvrđeno je da je on živeo sam u stanu i da se bavio preprodajom kradene garderobe i obuće.

- Dok je goreo, Vojislav je trpeo stravične bolove, umirao je u najgorim mukama, ali niko od stanara nije čuo nikakav vrisak. U tišini je umro u stravičnoj agoniji. U hodniku su ostali tragovi gareži i spaljeni delovi tela - rekao je izvor.

Vojislava je, inače, u dva navrata tražila policija, i to dan pre samoubistva, kao i u subotu ujutro, nekoliko sati pre tragedije.

 Neko od komšija ga je prijavio da remeti javni red i mir, jer je iz stana u kom je boravio konstantno dopirala buka. Jedan Vojislavljev komšija je ispričao i da su često u taj stan dolazili nepoznati ljudi i kupovali garderobu i razne stvari od Vojislava. Policajci su i u petak po podne i u subotu ujutro tražili Vojislava, zvonili mu na vrata, ali niko se nije odazivao - dodaje sagovornik Informera.

Dokument izvršitelja

U torbici koja je pronađena pored ugljenisanog leša, osim dokumenata, bilo je i oproštajno pismo.

- U tom pismu se žalio na ljubavne probleme jer ga je neka devojka ostavila. Ima indicija i da je bio u nekim finansijskim problemima, ali to tek treba da se ispita - kaže izvor.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading