MISTERIJA UGLJENISANOG LEŠA U BEOGRADU: Cinkario policiji ili se ubio zbog ljubavi?

Autor: Republika

Hronika

05.08.2018

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođaci preminulog Vasilija P. ispričali da je imao ljubavne probleme zbog kojih je moguće da se ubio, ali se u isto vreme proverava i da li je ubijen zbog navodnih kriminalnih radnji u koje je, kako navode naši mediji, bio upetljan.

RepublikaFoto: Telegraf/V. LUKIĆ
Ilustracija

Ugljenisani leš muškarca, koji je u subotu pronađen ispred lifta na petom spratu zgrade u Ulici Stanoja Glavaša u Beogradu, identifikovan je i, kako se navodi, radi se o crnogorskom državljaninu Vasiliju P.

Rođaci preminulog muškarca, navodno su ispričali policiji da je on imao porodičnih problema i da je to razlog njegove odluke da sebi oduzme život, ali inspektori i dalje proveravaju da li se Vasilije P. zaista ubio ili je on žrtva zločina.

- Rođaci su policiji ispričali da preminuli nikako nije mogao da reši poteškoće s kojima se u poslednje vreme susretao i da se zato ubio. Oni su se veoma potresli, a i dalje ne veruju šta je snašlo njihovog rođaka - navodi izvor.

On dodaje da policija još uvek ne isključuje mogućnost da je reč o ubistvu jer je, prema nezvaničnim informacijama, zapaljeni muškarac dan pre smrti u stanu u kom je živeo kao podstanar navodno pričao s policijom.

- Postoji verovatnoća da je muškarac čiji je ugljenisani leš pronađen u zgradi bio svedok neke kriminalne radnje i da je zbog toga ubijen. Moguće je da je nešto naslutio, pa prijavio policiji. Ne isključuje se mogućnost da je hteo nekoga da cinkari, što je druga strana saznala i odmah reagovala. Istraga je otvorena i svaki ishod je moguć - kaže izvor i dodaje da je sumnjivo i to što niko od komšija nije čuo jauk čoveka koji živ gori.

- Iako je muškarac buknuo u hodniku zgrade, niko od stanara nije čuo njegovo zapomaganje. Samo su osetili miris paljevine, zbog čega su pozvali vatrogasce. Zato se proverava da li je on možda ubijen, pa spaljen - kaže sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading