ŠOKANTNO OTKRIĆE: Hteli da postave bombu u grob ubijenog advokata

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

02.08.2018

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski eksperti su detaljno pregledali grob ubijenog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (56) pre nego što je on sahranjen na Novom groblju u Beogardu, jer je postojao ozbijan rizik da će neko tamo postaviti eksploziv!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sahrana Miše Ognjanovića

Informaciju o mogućem bombaškom napadu na groblju policija je dobila u utorak, samo dan pre sahrane, ali Kontradiverzione ekipe (KD) MUP-a, srećom, nisu našle ništa sumnjivo, saznaje "Informer".

- Nije tajna da iza Ognjanovićeve likvidacije stoji jedan veoma moćan kriminalni klan, koji ne bi prezao ni od takvog napada. Postojale su indicije da će neko malo pre sahrane postaviti ekskloziv u raku, a onda bi mogao da ga aktivira nakon sahrane ili što bi bilo još tragičnije, da se eksplozija desi baš u vreme dok se sanduk spušta u grob, kad su svi najbliži prijatelji i rođaci oko rake. To bi bio pokolj - objašnjava izvor tog lista.

Zbog toga su, kaže on, KD ekipe detaljno pregledale Mišinu raku, ali i okolna grobna mesta.

- Nakon toga, obezbeđenje sahrane je organizovano na najvišem nivou. Na samom groblju su bili inspektori u civilu i unifomisani policajci, dok su specijalci nadgledali teren sa okolnih zgrada - kaže taj izvor.

Dizanje groblja u vazduh nije novost. Ista stvar desila se 17. jula 2016. u Baru. Tada je razneto grobno mesto Luke đurovića (37), jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića (44), kog je godinama zastupao Miša Ognjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading