ADVOKAT PREDOSETIO DA ĆE GA UBITI: Ovom rečenicom najavio svoju smrt!

Autor: Republika

Hronika

01.08.2018

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ubistva kuma Luke Bojovića, Dragoslav Ognjanović (57) se poverio prijateljima da se ne oseća bezbedno. Poslednjih dana je bio vrlo oprezan, ali mu se ubica, ipak, prikrao s leđa i ispalio sedam hitaca.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragoslav Miša Ognjanović

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) znao je da mu preti opasnost. Nije se osećao bezbedno, i to je poverio nekolicini najbližih prijatelja. Bio je ubeđen da je meta zbog svoje bliskosti sa Lukom Bojovićem i njegovom ekipom, koje je zastupao u srpskim, ali i sudovima u inostranstvu.

Ognjanović je u poslednje vreme bio oprezan, ali to nije sprečilo ubicu da ga u subotu uveče sačeka i ubije. U njega su ispaljena dva rafala, ukupno deset metaka.

Egzekutor mu je prvo pucao u leđa, pogodio ga sa sedam metaka, i počeo da beži. Posle nekoliko koraka se, međutim, vratio i ispalio još tri hica. Veruje se da je Ognjanovićev sin Petar (26) ranjen rikošetom.

- Miša je posle ubistva Dragoslava Miloradovića, Bojovićevog kuma, video da je đavo odneo šalu - navodi izvor za novosti.rs.

- Kada je usred grada dignut u vazduh Siniša Milić, nekoliko dana kasnije, bilo mu je jasno da su ugroženi svi oni koji imaju bilo kakave veze sa Bojovićem. Posebno, jer su neke policijske istrage raspolagale sa operativnim podacima o akterima surovih likvidacija na beogradskim ulicama.

Miloradović i Ognjanović su bili u kontaktu gotovo svakodnevno od kada je Bojović osuđen na višegodišnju kaznu zatvora u Španiji. Poznati beogradski krivičar zastupao je gotovo sve pripadnike klana, koji su optuženi za brojne zločine. Neki od njih dali su mu i čitulju, upućujući mu zahvalnost i opraštajući se od njega.

Pored toga, u poslednje vreme zastupao je i Predraga Dangubića, bivšeg pripadnika Jedinice za specijalne operacije (JSO). Ova "beretka" je osumnjičena za ubistvo osuđenog narko-dilera Radovana Laketića iz Pljevalja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading