NOVI DETALJI ISTRAGE LIKVIDACIJE ADVOKATA: Ubica se krio u štek stanu?!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

31.07.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica advokata Dragoslava Miše Ognjanovića je najverovatnije otišao u štek stan gde se sakrio i primirio nakon izvršenja zločina. Policija je odmah posle likvidacije pokrenula akciju "Vihor", tokom koje je zaustavljala i pretresala sva sumnjiva vozila i prolaznike.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Uviđaj nakon zločina

Egzekutor obično u tom stanu provede 24 sata dok traje blokada Beograda.

- Štek stan nikada ne iznajmljuje izvršilac krivičnog dela, već se to radi preko posrednika, nekoga ko vlasniku stana neće biti sumnjiv, devojka, neprimetan muškarac itd - priča izvor "Blica".

Plaća se unapred

Štek stan se, kako priča izvor, uvek nalazi u urbanoj sredini, nikada u manjim mestima gde bi komšije odmah primetile novu, nepoznatu osobu u kraju.

- Štek stanovi obično budu u velikim soliterima gde ima puno stanara i komšije se praktično ne poznaju i nije im čudno da sreću nepoznate osobe u zgradi. To su krajevi poput Novog Beograda, gde niko ne obraća pažnju na komšiluk, pa ubice prolaze neprimećeno - kaže izvor.

Štek stanovi se plaćaju unapred.

- Za cenu se ne pita kako gazdi ta osoba ne bi bila interesantna. Plati se unapred nekoliko meseci kako niko ne bi dolazio da obilazi stan - kaže izvor "Blica".

Štek garaže

Ranije su bile aktuelnije i štek garaže u kojima su kriminalci krili automobile ili oružje kojim će izvršiti krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading