ISTRAGA O UBISTVU JEDNOG OD NAJMOĆNIJIH ADVOKATA U SRBIJI: Zbog koga je Ognjanović likvidiran?

Autor:

Hronika

29.07.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragajući za motivima ubistva Miše Ognjanovića (56), policija češlja i njegove klijente, među kojima je i Dejvid Korbet, Amerikanac osumnjičen da je sejao smrt po Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića uzdrmalo je Srbiju, a celokupna advokatska profesija šokirana je ovim nemilim događajem. Kako je poznato da je Ognjanović zastupao Luku Bojovića, sumnja je odmah pala na novi mafijaški obračun jer su u prethodnih nekoliko meseci dvojica Bojovićevih bliskih ljudi takođe likvidirani.

Srpski telegraf, ipak, otkriva više detalja o povezanosti ubijenog Miše Ognjanovića i Danijela Dejvida Korbeta?

Na koji način je Korbet stupio u vezu sa Ognjanovićem? I sa kim je još uspeo da se poveže uhapšeni Danijel Dejvid Korbet poznatiji kao foka koja je bila zadužena za likvidacije po Srbiji, o čemu je Srpski telegraf ranije pisao?

Kako je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić komentarisao ubistvo advokata i istragu koja se vodi?

Osim ove teme, u Srpskom telegrafu možete čitati i o novim detaljima hajke na direktora Beogradske poslovne škole, kao i o novim detaljima o slučaju "Kantrimen".

Odgovore na ova i mnoga duga pitanja pročitajte u sutrašnjem izdanju Srpskog telegrafa za 30. jul, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading