ARKANOV UBICA SAHRANJEN TRI MESECA NAKON UBISTVA

Autor:

Hronika

29.07.2018

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Đuričić Miki (48), zvani Miki i Đura iz Loznice, koji je krajem aprila ubijen u Johanesburgu, sahranjen je danas u rodnom mestu Klupci kod Loznice.

Foto: Srpski telegraf
Đuričić je bio u bekstvu 11 godina, a osuđen je na 30 godina zatvora kao saučesnik u ubistvu Željka Ražnatovića i njegovih prijatelja Milenka Mandića Mande i Dragana Garića Gare. Međutim, pre izricanja presude, pobegao je u septembru 2006. sa direktnim izvršiocem Dobrosavom Gavrićem (43).

Nekoliko stotina ljudi, čiju povorku su predvodile majka Stana i dve rođene sestre, ispratilo je na večni počinak ubicu Željka Ražnatovića Arkana. Njegovi posmrtni ostaci počivaju pored oca, koji je umro pre više godina.

Željko Ražnatović

- Spekulisalo se da će Đuričić biti sahranjen u Južnoafričkoj Republici, gde je živeo sa nevenčanom suprugom. Međutim, njegova porodica je želela da on počiva u svom rodnom mestu, kako bi majka i dve sestre mogle da posećuju njegov grob. Međutim, vlasti u Južnoj Africi odbijali su da predaju telo dok njegov identitet ne bude sto odsto potvrđen, pošto je kod sebe imao dokumenta na neko drugo ime. Oni su od Srbije tražili DNK Đurićeve majke, kako bi ga uporedili sa ubijenim i tek kada su se rezultati poklopili, dozvolili su da telo bude prebačeno u Srbiju - kaže naš sagovornik.

Na čitulji pisalo da je Đuričić stradao "nesrećnim slučajem", što mnogi povezuju sa spekulacijama da je Gavrić bio meta

Đuričić je ubijen usred dana, a imao je višestruke povrede u predelu vrata i grudi. On je oko 13.25 po lokalnom vremenu zaustavio vozilo na semaforu, da bi već u sledećem momentu automobil bele boje blokirao automobil žrtve. Iz njega su izašla dvojica maskiranih muškaraca sa automatskim oružjem i izrešetala Đuričića, koji je na licu mesta ostao mrtav.

Porodica je na čitulji napisala da je Đuričić stradao "nesrećnim slučajem", što su mnogi povezali sa spekulacijama da je prava meta bio Dobrosav Gavrić, koji se takođe krije u Južnoj Africi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading