Ovaj SNIMAK OTKRIVA UBICU advokata Dragoslava Ognjanovića!

Autor: Republika

Hronika

29.07.2018

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija "Vihor" koja je sinoć počela nakon ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića je još uvek u toku i policija pokušava u da u prvih 24 sata da reši ovu likvidaciju. Kako navode naši mediji nadzorne i sigurnosne kamere su snimile ovaj zločin, a na snimku se, navodno, vidi ubica.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragoslav Ognjanović

Do sada su skinuti video zapisi sa okolnih sigurnosnih kamera ne bi li uz njihovu pomoć mogao da se pronađe ubica.

- Po svemu sudeći ubica je pratio kretanje Ognjanovića i čekao ga da se vrati u stan kako bi ga ubio. Ono što svakako nije mogao da zna jeste da će i njegov sin Petar biti sa njim. Inače, mladić je jedini koji je video lice napadača i čim se oporavi od povrede koju je zadobio biće saslušan u policiji - dodaje  izvor Blica.

Dragoslav Miša Ognjanović, advokat porodice Luke Bojovića, ubijen je sinoć na Novom Beogradu, a u pucnjavi je ranjen i njegov sin Petar.

Ognjanović je ubijen sa više hitaca iz vatrenog oružja u Ulici Antifašističke borbe. Njegov sin, prema svemu sudeći, nije bio meta napada - ranjen je u desnu šaku i zbrinut je u Urgentnom centru, odakle je ubrzo pušten.

Telo ubijenog advokata poslato je na obdukciju nakon čega će bit sahranjen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading