UHAPŠEN DRUGI OTMIČAR DEDE JELENE ĐOKOVIĆ: Već ležao u zatvoru, evo i za koja dela!

Autor: Republika

Hronika

29.07.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su njegovi pripadnici uhapsili Dragana Jerinića (1980) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo iznuda u pokušaju.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTS Prikazuje
Jelena Đoković i deda Milosav

On se sumnjiči da je zajedno sa B. M. (1982), koji je već uhapšen, oko 3 sata ujutru ušao u kuću 80-godišnjeg muškarca u Ljigu od koga su, kako se sumnja, iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, navodi se u saopštenju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u subotu da su pripadnici MUP-a uhapsili Branislava M. (36) iz Sremske Mitrovice koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju, odnosno otmice dede Jelene Ðoković u Ljigu. Prema Stefanovićevim rečima, informacije policije govore o tome da je bio jedan izvršilac i jedan pomagač.

U saopštenju MUP-a navodi se da je Jerinić osumnjičen da je zajedno sa B. M. koji je već uhapšen, oko 3 sata ujutru ušao u kuću 80-godišnjeg muškarca u Ljigu od koga su, kako se sumnja, iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, navodi se u saopštenju.


Oni su zatim oštećenog vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće, a od porodice su tražili 2.000.000 evra za otkup. 

Osumnjičenima Draganu Jeriniću i B. M. je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu, piše u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading