EKSKLUZIVNO: UHAPŠEN JEDAN OD OTMIČARA JELENINOG DEDE!

Autor: Republika

Hronika

28.07.2018

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od otmičara dede Jelene Đoković uhapšen je sinoć, saznaje Republika!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Miloslav Radisavljević

Policija je počela s privođenjem i ispitivanjem osoba iz kriminogene sredine za koje se sumnja da mogu imati veze s otmicom Miloslava Radisavljevića (85), dede Jelene, supruge našeg najpoznatijeg tenisera Novaka Đokovića, pa je tako danas pao jedan od osumnjičenih Branislav M. (36), dok se za još jednim još uvek traga.

Veruje se da su starca kidnapovali i tražili otkup od dva miliona evra i da su mu oni komšije.

Uhapšenom otmičaru danas je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

- Policija je tokom prethodne noći uhapsila Branislava M. iz Sremske Mitroviće koji se sumnjiči da je pokušao da iznudi novac kidnapovanjem dede Jelene Đoković Milosava Radisavljevića - rekao je Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Nebojša Stefanović

- On je oko tri sata ujutro ušao u kuću muškarca u Ljigu i iz njegovog novčanika uzeo 26.000 dinara i ukrao mu mobilni telefon. Zatim su ga vezali za dalekovod u blizine kuće i od njegove porodice pokušali da iznude dva miliona evra. Policija je tokom ove operacije pronašla i predmete koji svedoče o izvršenju krvičnog dela, pa će tužilaštvo imati sve elemente za brzo podizanje optužnice i procesuiranje ovog osumnjičenog - kaže Stefanović.

- Mislimo da je ovo slučaj koji je delo nižeg nivoa organizacije - kazao je on negirajući da se radi o krivičnom delu veće organizacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading