Bivša žena Dada Polumente pod lupom policije: VRBOVALA VODITELJKU ZA PROSTITUCIJU U AFRICI?

Autor:

Hronika

27.07.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata TV voditeljka i foto-model (ime poznato redakciji) potražila je pomoć policije tvrdeći da joj je Anamarija Kikoš, bivša supruga pevača Dada Polumente, vrbovala za prostituciju u Africi!

RepublikaFoto: instagram.com/dado_polumenta
Bivša žena Dada Polumente u mutnim radnjama

Poslovna ponuda

Kako saznaje Srpski telegraf, Anamarija je voditeljki ponudila posao na imanju njenog prijatelja. Kada je ona preko prijatelja saznala da bi to mogao biti paravan za seks-trafiking, odbila je poslovnu ponudu, ali se Anamariji to nije dopalo!

Izvor: Voditeljka je 25. jula došla u stanicu na Novom Beogradu tvrdeći da ju je Kikoševa napala na ulici jer je odustala od "posla"

Prema rečima voditeljke, Dadova bivša ju je prošlog petka napala ispred jednog kozmetičkog salona na Novom Beogradu, a uplašena za svoju bezbednost, voditeljka je pet dana kasnije odlučila da se obrati policiji.

- Voditeljka je 25. jula došla u stanicu na Novom Beogradu tvrdeći da ju je Kikoševa napala na ulici. Potom je do detalja opisala kako je izbio sukob između njih dve. Rekla je da je dobila poslovnu ponudu u Africi koju je prvo sa oduševljenjem prihvatila. Međutim, kada se raspitala, saznala je da bi njen odlazak tamo podrazumevao bavljenje prostitucijom! - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Naime, cifra koju joj je Anamarija navodno ponudila bila je jako primamljiva i voditeljka nije želela da propusti tu priliku. Odmah je prihvatila i rekla Kikoševoj da joj javi vreme polaska, kako bi se na vreme spremila.

Međutim, nakon toga voditeljka je kontaktirala nekoliko osoba kako bi se raspitala šta podrazumeva njen rad na tom ranču.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Pozvala je poznanike koji često putuju na afrički kontinent i zamolila ih da joj do detalja provere sve informacije. Kada su joj javili šta bi tamo konkretno radila, voditeljka je bila šokirana. Pozvala je Kikoševu i rekla joj da odustaje od poslovne saradnje! Zahvalila se na ponudi i rekla da zaboravi njen broj telefona - kaže naš izvor.

Pretnje

Međutim, to je izgleda jako iznerviralo Kikoševu, pa je voditeljku sačekala ispred jednog salona.
- Nasrnula je na nju, počela da je vređa i uputila joj nekoliko psovki, a na kraju joj je rekla: "Zapamtićeš". Nakon toga je otišla u nepoznatom pravcu - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading