OTKRIVENO KOD KOJIH MONAHA IDE MARJANOVIĆ: Hoće da sazna kakva sudbina ga čeka!

Autor: Republika

Hronika

27.07.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (40), koji je optužen da je 2. aprila 2016. brutalno ubio suprugu, pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), navodno je odlučio da poseti manastir Kovilj na Fruškoj gori kako bi od prozorljivih i mudrih monaha koji borave u tom manastiru saznao kakva ga sudbina čeka.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović

Marjanović, kom tek predstoji sudski proces, navodno je prijatelju ispričao da u ovoj svetinji namerava da potraži odgovore na pitanja koja ga muče.

- Ubistvo supruge, a zatim njegovo hapšenje i boravak u pritvoru Zoran doživljava kao tragične događaje, koji su zadesili njegovu porodicu. On ne misli da je to nekakvo prokletstvo ili crna magija bačena na njih, jer stalno ponavlja da veruje u boga i da mu je on svedok da nije ubio suprugu. Zbog toga misli da kao vernik treba da ode u manastir, porazgovara sa sveštenicima i pročita molitve - otkrio je za naše medije Zoranov prijatelj.

On kaže da po izlasku iz pritvora Zoran gotovo i ne komunicira s ljudima izvan porodice, viđa se samo s malim brojem prijatelja, pre svega da ne bi ugrozio ionako težak položaj u kom se nalazi.

- U pritvoru je proveo 10 meseci i najviše ga je ubijala neizvesnost. Pošto je pušten na slobodu, odahnuo je, vreme provodi s ćerkom Janom, ali je svestan da izlazak nije kraj njegove agonije i da mu borba tek predstoji - dodaje sagovornik.

S druge strane, kako kaže, plaši se da bi kontakt i razgovor s ljudima, u koje nema maksimalno poverenja, mogao dodatno da ga iskompromituje. Zbog toga je, navodno, odlučio da razgovara s mudrim monasima, koje je i pre pritvaranja obilazio i koji su mu čitali molitve i pomagali da prebrodi teške životne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading