U "Lasti" pronađen arsenal oružja - dovoljan da se naoruža ČETA VOJNIKA!

Autor: alo.rs

Hronika

27.07.2018

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unutrašnja kontrola koja proteklih dana češlja saobraćajno preduzeće "Lasta" otkrila je ukupno 18 pušaka i 30 pištolja, od kojih se neki komadi u policijskoj evidenciji vode kao ukradeni.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Kako su potvrdili izvori lista Alo!, oružje nema potrebnu dokumentaciju i nije propisno čuvano. Neki komadi oružja sa magacinskih spiskova su nestali, dok ima pušaka i pištolja čije se poreklo ne zna, piše u izveštaju unutrašnje kontrole "Laste", koji će biti predat nadležnim organima.

- Zaprepastili smo se kada smo u neobezbeđenim magacinima pronašli karabine, pištolje i veliku količinu municije. Oružje je i bukvalno bilo svakome na izvol’te i možemo samo pretpostavljati šta se sa njim dešavalo proteklih godina i za kakve je svrhe moglo biti upotrebljavano. Pronađen je i jedan pištolj koji se u policiji vodi kao ukraden - kaže dobro obavešteni izvor, koji nije želeo da otkriva identitet.

Informaciju o naoružanju koje je pronađeno u "Lasti" juče je potvrdio direktor Toni Gajić.

- Mogu da potvrdim da su informacije tačne, ali ne želim da dajem izjave na tu temu. Sve što unutrašnja kontrola nađe biće upućeno nadležnima na dalje postupanje - rekao je Gajić.

Prema njegovim rečima, pronalazak i zaplena oružja je samo vrh ledenog brega javašluka, krađa na štetu preduzeća i svađa među zaposlenima, sindikatima i menadžmentom u "Lasti", koje su proteklih godina punile stranice novina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading