VIDEO SA LICA MESTA: U Ljigu vlada opšti HAOS zbog OTMICE DEDE JELENE ĐOKOVIĆ!

Autor: Republika

Hronika

26.07.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj medija okupio se u Ljigu zbog otmice dede Jelene Đoković, Miloslava Radisavljevića (85).

RepublikaFoto: youtube.com/ RTS Prikazuje
Jelena Šoković i deda Miloslav

Miloslav se trenutno nalazi u policijskoj stanici na saslušanju, a kako se navodi, uskoro bi trebalo da završi saslušanje.

U Ljig je, između ostalih, stigao i brat Radisavljevića, Milan, koji je vidno šokiran zbog svega što se dogodilo.

- Miloslav je živeo sam, ali stalno mu je neko dolazio - sin, ćerka, rodbina uopšte. Video sam ga pre nego što je ušao u policijsku stanicu da da izjavu. Ne izgleda dobro, snužden je, teško je podneo sve ovo - rekao je Milan prisutnim novinarima.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros dedu Jelene Đoković vezanog za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda.

Kako meštani kažu, najverovatnije je bio tipovan, jer su otmičari i lopovi očekivali da će kod njega pronaći bogatstvo.

Predsednik Opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je danas da je deda supruge Novaka Đokovića pronđen vezan u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

- Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup - naveo je Lazarevic.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading