LJUBIO DEČAKA (10) U USTA, PA GA PIPKAO PO TELU: Užas na bazenu na Banjici

Autor: Blic, Republika

Hronika

24.07.2018

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac N. N. iz Zrenjanina uhapšen je na bazenu Sportskog centra "Banjica" jer je viđen kako ljubi dečaka (10) u usta i pipka ga po intimnim delovima tela.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Sve se dogodilo u nedelju oko 15 sati, a slučaj je došao do policije zahvaljujući spasiocu sa bazena. U pitanju je desetogodišnji dečak bez roditelja, koji je sklonjen na sigurno zahvaljujući brzoj reakciji policije.

- Mladić koji je zaposlen na bazenu kao spasilac bio je šokiran kad je ugledao da stariji muškarac drži dečaka, ljubi ga u usta i dodiruje donji deo tela. Čim je to video, odmah je otrčao do telefona i pozvao policiju, koja je došla na lice mesta - priča izvor blizak istrazi.

Prema saznanjima, policija je uhapsila muškarca.

- Sledi mu krivična prijava za nedozvoljene polne radnje. Nije poznato odakle je dečak rodom i da li je sa rodbinom u kontaktu, ali je sada sklonjen na sigurno – kažu upućeni u slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading